Bulgur ve Zayıflama

Angelife

Onur'umm (=
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
95
1
86
Adana
kızlar yazın bi diyet yaptım sadece bulgur yedim bir bucuk ay boyunca,baska seylerde yedı ama bır kasıgı gecmedı,ama yaz boyuncada ekmegi agzıma surmedım. Bulgurlu cesıtlı tarifler uyguladım daha cok kısır yedım bol salatalı yagsız. bir bucuk ayda 16 kilo verdım ve 6-7 aydır sadece 2 kilo aldım oda cook asırı yememden,sınava gırcem cok streslıyımde.. Ya sizce bulgur nasıl bısey bıkmıyorumda yemekten kilo aldırmadıgı söyleniyor dogrumu anlamadım ki benım kılo vermem mucizeydi ama verdim ısteeyvahedigeldismile

bende kısırı çok seviyorum ama çok kalorili olduğunu ve kilo aldırdığını duydum, diyet yaptığım dönemlerde yemiyorum...sen nasıl bulgurla zayıfladın anlamadım açıkçası CADIARZU

Ya kısıra bi kaşık zeytinyağı ve bol domates,salaatalıklı yaptım.. Ayrıca yine bir kaşık zeytinyağıya salata yaptım ve bulguru suda yumusatıp üstüne dilediğinz kadar yogurt koyuyorsunuz nane kırmızı biber köri ssosu vb baharatları karıştırıp istersnizde üstüne yine bir kaşık zeytinyağı ile ve cok az biber salcalı yapda yakabilirsinz; gercekten mükemmel vazgecemiyorum.. işte bir bucuk ay canım her istediğinde bunlardan özellikle yogurtlu bulgurdan yiyerek cok cok fazla ve kalıcı kilo verdim...

Kısıra salça katmadınmı peki ölçüleri ne kadardıı bayılırım kısıra
Dünlük ne kadar bulgur tükettin ve sabah kahvaltıda ne yedin
Kusura bakma cnm çok soru sordum :utangac:

Yok unutmadım kızlar sık girmiyorum sadece.. Ya bol salatalı kısır yaptım salça koymadım ya salçanın eksikliğini hissetmiyorum.Yaz geldi başladım yine bu diyete kışın yediklerimi fazla kaçırdım 16 kilonun altısını aldım yazdıgımdan beri..Artık sporda yapıyorum.. iki haftadır yapıyorum 3 kilo verdim bi 7 kilo verince bırakcam ve az yemeye başlicam.. ben sabah kahvaltı çok yemem ama artık grisini ve diyet peynir yiyorum bide sınırsız domates. Öğlen ve akşam ya kısır ya salata yada yoğurt. bulgur ıslayınca kilo yapıyor bana ıslamıyorum iyice yoğuruyorum bi kaşık zeytinyağı koyuyorum salça koymuyorum başka her şey aynı.. Ha kızlar ıslak bulgura yoğurt koyunca nane kırmızı biber mütiş oluyor ama az yiyorum onu tavsiye ederim.. Bu kadarrrrr :) umarım hep birlikte zayıflarıııızzz

Back
X