bulgaristan göçmeni erkekleri fiziksel ve karakter olarak nasıl olurlar???

her memleketin iyisi de kötüsü de vardır. ama benim bir yakınım küçükköyde göçmenlerin oturduğu yerde oturuyor süper insanlar.ama eski erkek arkadaşım arnavuttu kosovalı pek memnun kaldığımı söyleyemicem.

..................................

Son düzenleme:
merhaba başlığı gördüm yazmak istedim benim eşim bulgaristan göçmeni iyi ki evlenmişim iyi ki tanımışım çok memnunum aileside çok iyi...

bende bulgaristan göçmeni olarak cevap vereyim..genel konuşacağım..çok çalışkan olurlar,ilk önce araba demez ev alırlar ya da yaparlar 2-3kat.öyle sevgililerini kısıtlama yoluna gitmezler onu yapma,oraya gitme,mini giyme demezler..çağdaş insanlardır,eğitim seviyeleri yüksektir,gelin olarak giderseniz çok rahat edersiniz,baskı görmezsiniz..kayınvalideler genelde gelin dibimde otursun demez ,şunların evliliğine karışayım diye düşünmez,oğlunu para makinası olarak görmez.dediğim gibi genelleme yaptım ama her yerin iyisi kötüsü vardır ama genel olarak uysaldırlar,öyle sen kadınsın az geride dur diye bi tavırları yoktur,kadın da çalışabilir,kadın kısmı evde oturur demezler..gezmeyi eğlenmeyi severler,alkol tüketimi vardsır ama öyle kendini kaybedercesine değil keyifli insanlardır..tabi sizin arkadaşınız kaç göçmeni bu önemli..bulgaristanda mı büyüdü yoksa bebekken mi geldi..hala orayla bağları var mı...çünkü hala oraya gidip geliyosa bu söylediğim şeylerin çoğu geçerli..ama neticede pek şikayet edildiğini duymadım..tekrar yineliyorum her yerin iyisi kötüsü vardır

fiziksel görüntü ise genelde açık tenli olurlar ama esmeri de vardır..mesela babam esmer ama renkli gözlüdür..

Son düzenleme:
teşekkür ederim sese. bulgaristan göçmeni benim ki şumnu bohçacılar köyünden oranın insanları nasıldır??? bir adetleri falan var mıdır??

bende göçmenim
göçmen erkekleri nasıldır hımm
78 göçmenleri göçmenlikten çıkmıştır bildiğin yerlidir
89 dakiler hala adapte olmaya çalışmaktadırlar adetlerine özen gösterirler tabi bu yöreler arası farklılıklar gösterebilirler
bi arkadaş çalışkandırlar ev araba yaparlar geline karışmazlar falan demiş genel olarak bende katılıyorum
iyisi iyidir kötüsü de oldukça kötüdür
çekicidirler ağızları iyi laf yapar eee bu güzellklerin bir de kusuru olmalı değil o da egoist olmaları bence
eski sevgilim de göçmendi ama orda dağda otururken burda şehir hayatı biraz ne oldum delisi herşeyi kendi bilir onun ailesi süper ex kaynanam burnu evereste rakip aa tabi bizi ayırma becerisini de gösterdi sinsi
umarım iyisine denk gelmişsindir yoksa benim gibi lanet okuyup tövbe edersin aşka meşkeee
şumnuluların sarhoşluğu meşhurdur benim duyduğum senin ki içmesini biliyorsa sorun yok tabi :)
mutluluklar

Bende bulgaristan göçmeni olarak cevaplamak istedim
öncelikle çok çalışkan ve beceriklidirler
ellerinden gelmedik iş yok desek yeri.
Eğitim dereceleri iyidir
ilk öğretimden üni ye kadar türkiyeden farklı bir eğitim sistemi işliyor bulgaristanda.
aileler genelde moderndir gelinlerini kendilerine rakip olarak görmezler,
Bir de Bulgaristanın neresinden olduğu da var
çünkü her yerleşim birimi farklılık gösteriyor ama genelde iyiyizdir :)

bulgaristan şumen bohçacılar köyü deliorman tarafıymış sorduğuma göre benim ki......

Son düzenleme:
teşekkür ederim sese. bulgaristan göçmeni benim ki şumnu bohçacılar köyünden oranın insanları nasıldır??? bir adetleri falan var mıdır??

bu konuda ne yazık ki yardımcı olamayacağım,şumnulu değilim çünkü,bi bilgim yok

kıskanılmayı istiyorsanız işiniz zor.biraz rahat olurlar.ben babamın bizi hiç kıskandığını hiç hatırlamıyorum mesela çevremde öyle rahat içten olduğu herkesi kendi gibi sanıyorlar.bence iyi bi seçim yaparsın evlilik aşamasında isen.kolaylıkla uyum sağlarsın öyle kayınvalideyle kavgalı olanını falan hiç duymadım çevremde iyiyizdir ya..çalışkan dürüst genelde altlı üstlü otururlar heleki çalışan bi bayansan çocuğunada seve seve gözü gibi bakar eşinin ailesi.tabi bi genelleme olarak değil her insanın iyiside vardır kötüsüde vardır.bence kişisel değerlendir göç ettiği topraklara kültürüne göre değil onu o olarak değerlendir ozman daha iyi anlarsın

ay canım orası nasıldır burası nasıldır diye soru mu olur
her yerin iyisi de vardır kötüsü de
hepimiz insanız
şimdi ben iyidir desem seninki kötüyse ne olacak
genelleme hiç sevmiyorum
bence tanıyarak öğrenmelisin

evet ya hiç kıskanç değil... bende maço tiplerden hoşlanırım biraz bakalım ne olacak :))

Forumumuzda din,dil,ırk,mezhep,millet ayrımcılığına izin vermiyoruz.
Konu millet ayrımcılığına girdiği için yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…