• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulgari....

BVL%20Notte%20Woman%20EDP.jpg
Bvlgari%20BLV%20EDP%20Spray%202.5%20oz.jpg
Bu iki koku farkli yalniz kizlar biri sekerli biride sabunsu kokar.

Kızlar bvlgari notte kullananız varmı, okadar çok yorum okudum ki kokuya bakmadan yakında alıcam Blv ve Notte ararsında kaldım. Notte yi kışında kullanabilirsiniz yazıyordu bi yerde kullanan varmı??

İkisi arasında ki keskin fark nedir, kalıcı olanı hangisi? Ne çok soru sordum yahuu:61:

en güzeli bulgari blv harika bir kokudur ben severek kullandım tavsiye ederim )::):

geçen hafta sonu bvlgari blv aldım ( şişesi mavi olan ) mis missss sabun kokuyor bayıldımmm , bu tarz koku sevenler mutlaka denemeli :16:

Bulgari -omnia crystalline'i hala bitiremedim, inanilmaz bereketli denebilir :) Sevimli ve iddasiz bir koku...
Bulgari - rose essentielle- bitiremedigim icin bozulmus, gul kokusu iste. Hediye gelmisti. Sadece gul sevenlere tavsiye ederim, kalici. Benim icin bogucu..
Bulgari -omnia Green Jade- bu yesil olan koku tam ilkbahar ve yaz icin bence. Hafif, spor ve taze bir kokusu var. Bu ilk ucu arasinda en rahat kullandigim...

Bvlgari notte ben kullanıyorum, çok çekici bir koku, ben çok beğenerek kullanıyorum ama tabi herkesin zevkleri farklıdır

sephorada kokladığımda hayatımın kokusu benim için yapılmış dediğim omnia amethyst i ilk fırsatta almıştım lakin tam bir hayal kırıklığı.kokusu muhteşem ama 1 saat bile kalmıyor.kullanmaya kıyamıyorum..
annemde jasmin noir vardı o da çok etkileyiciydi ve aksine fazlasıyla kalıcıydı +30 için uygun olduğunu düşündüğüm bir koku.

$bvl0582229.jpg $Kozmetik_1162397.jpg

arkadaşlar bu iki bulgarı farklımı kokuyor yoksa aynımı? kafam karıştı.şişelerinin kapakları değişik olunca anlayamadım sanki başka kokuymuş gibi geldi bana.kullanan arkadaşların yorumlarını almak isterim:34:

bulgarı pour femme bu kokuyu beğenmedim içindeki bır maddeye karşı negatıf elektırk aldım:(

Son düzenleme:
Back