Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba
Yıllardır hep takip ediyorum ilk defa yazıyorum.2020 yılında tüp bebek yaptıranlarla fikir alışverişi yapmak isterim. Burada pozitif sonuçlar okudukça hep mutlu oldum. Transferimin 8.günü bitti heyecan korku stres hepsini yaşıyorum.
Herkese merhaba
Yıllardır hep takip ediyorum ilk defa yazıyorum.2020 yılında tüp bebek yaptıranlarla fikir alışverişi yapmak isterim. Burada pozitif sonuçlar okudukça hep mutlu oldum. Transferimin 8.günü bitti heyecan korku stres hepsini yaşıyorum.
Merhaba, mümkün olduğunca korkunu, stresini yenmeni diliyorum. Iyi düşün güzel olsun. Meryem suresi, Yasin suresi okuyanlardan, meditasyona herşeyi yapanı duydumBen de Acıbadem Maslak'tayım, daha yeni Opu yapıldı, transfere daha var ben de. Kaliteli yumurta bekliyoruz
Herkese merhaba