- Konu Sahibi nerdebubebek
Sizi çok iyi anlıyorum bana da benzer şeyler oldu orada. İlk başarısız denemeden sonra ikinci defa Acıbadem Maslak’ta tedavi olmak istemeyince bana dondurulan embriyoyu transfer etmeden önce rahim düzleştirme ve sol tüpümün bağlanması gerektiğini söylediler. Oysa ki ikinci doktor görüşü Bahçeci’den aldığımda buna hiç gerek olmadığını söylediler. Ben de onun üzerine embriyoyu Bahçeci’ye taşımıştım. Gereksiz yere ameliyat olacaktım eğer Acıbadem’de kalsaydım…Benim acıbadem maslakta hiç bir embriyom 5. Güne gitmedi 10 tane toplanmıştı o zamanlar 2020 de . 4 sene sonra memorialda 5 toplanıp 4 tanesi blast oldu orta ve iyi kalite olmak üzere nedenini Semra hoca en başından söyledi bana ilaç yani iğne dozunu çok vermişler dediği gibi de oldu. Bana acıbadem hemşire tüplerini alacağız dedi şişmiş dedi sıvı dedi bi ton saçmalık doktor değil soru soruyorum Bülent bey öyle istedi diyor yani saçma sapan ticarethane bende kaçtım resmen ordan memorialde Semra hoca öyle birşey olmadığını söyledi ki akabinde İsviçre de yaşadığım yerdeki doktorlar da böyle birşey olmadığını söylediler yani ameliyat demek onlar için para demek. Memorial Pgt kendi hastane içinde yapıyor o kadar gelişmiş