bülent tekerekoğlu? defne erkara? hasan fındık? naci çelik? hangi doktor sizce arkadaşlar

Merhaba ben Defne Erkara ya temmuz ayı 2018 de ameliyat oldum ve 325cc damla impilant takıldı, ve 9500 tl ödedim herşey dahil, Harika bi doktor, ben hiç hastanede bile kalmadım istanbulda levent estetica da oldum ve öğleden sonra eskişehire evime geldim, neredeyse hiç ağrım olmadı, 3. gün spora gittim ama göğüs hareketi yapmadım tabi ki, illaki sızım oldu 3 gün sabahları ilk kalkarken biraz zorlandım ama genel olarak doktordan çok memnun kaldım. şu anda da göğüslerim şahane çok mutluyum iyi ki yaptırdım .

Merhaba, meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. birkaç doktor var gidip görüşmek istediğim. en uygun fiyat veren kişi defne erkara. siz defne hanım'a ameliyat olmuşsunuz? memnun kaldınız mı? fiyat konusu sizin dikkatinizi çektimi çünkü diğerleriyle arada 4000-5000 tl oynuyor. teşekkürler.

Bu forumda bir çok kişi defne hanımın maduru...

Hadi ya bende defne hanima karin germe olmak istiyordum olumsuz yorumlara denk gelmedim yeni araştırmaya başlamıştım link fln varmı acaba atabilceginiz

Ben de defne hanıma burun, meme protezi, ışık dolgusu ve botoks yaptırdım. Hepsi sorunsuz geçti, sadece botokstan pek memnun kalmadığım için tekrarlamamıştım kaşım çok fazla yukarı kalkıyordu ilk bir kaç gün. Ancak özellikle memelerden oldukça memnunum neredeyse hiç ağrı yaşamadım. Nihayet kendimi kız çocuğu gibi değil kadın gibi hissedebiliyorum. Herhangi bir sorunuz olursa iletin cevaplayayım.

merhaba size sadece silikon mu takıldı, bende doğum sonrası sarkma oldu sanırım silikon ve dikleştirme olacak ama lolipop çizgisinden korktuğum için erteliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…