bülent tekerekoğlu? defne erkara? hasan fındık? naci çelik? hangi doktor sizce arkadaşlar

Geçmiş olsun , göğsünüzde ne problemi oldu ? Hasan bey i iyi bir doktor olarak duymuştum .
şimdi mantıklı olarak düşünelim burda hafiyelik yapmaya yahut dr un paralı çalışanı gibi davranmaya gerek yok bunu görev edinenler ortayaa fatura koyabiliyor mu mesela bende meme aml im için kesilmiş fatura var daha doğrusu serbest meslek makbuzu sadece 2 bin tl cik. tabiki aradaki farkı gelir idaresi başkanlığı na yapmış olduğum şikayet sonrası kestirdim ve ceza ödediler bu ayrı bir konu

gelelim soruna alta kendimi alıntıladığım yerde meme kelimesi geçmiş mi hayır kaldı ki onunla ilgilide küçük sorunlar yaşadım meme ucu dikişimin olduğu yerde bir sertlik söz konusu idi devlet hastanesindeki bir dr a gitmek zorunda kaldım ve ultrason ve mr çektirdim sorunun meme ucu dikişi esnasında orda bi ölü dokunun vücut tarafından sertleştirildiğini söyledi dr sütur atılan yerde olabilir dedi zamanla geçebilirde geçmeyebilir de birde protezin senin bedenine biraz büyük olduğunden ve meme ucu girişi kullanıldığından zorlanmış olabilir çok sorun edersen çıkarabiliriz orayı diye aktardı bunlar bana dr un söylediği bende zamana bıraktım biraz azalma var ama sorun etmiyorum etseydim çıkarttırırdım

bende hasan fındık a oldum mesela benim sürecimde burda paylaştım ve söz verdiği gibi 6. ayda düzeltmediği için 2. bir aml olmak zorunda kaldım. 4 ay oldu şükür vermiş olduğu hasarın sadece bi kısmını düzelttirebildim tavsiyelerde objektif olmak lazım mutlulukcum

kendi konu başlığımda da aktif olmadığı halde ortaya çıkarmaya uğraşmak gerçekten gülünç ben doğru ne ise onu yazdım bu güne kadar dr kötülemesi yapmak istesem o başlıktaki konuyu da değiştirebilirdim meme konusu benim için ayrı diğer konu da yağ alınan yerde göbeğim de v harfi şeklinde ve popomun alt kısmında çökme var iç bacağımda da dalğalanma bana kendisi bunun istenen bir durum olmadığını 6 . ay düzelteceğini söyledi gittiğimde yapabileceği bir şey olmadığını ifade etti memnun olmadığımı belirttiğim yazılarım ve göbeğimde harf benzetmemi hakaret vs olarak bana 10 bin tl lik tazminat davası açtı bunların üstünde de benim onu taciz ettiğimi dr hasta ilişkisinin dışına çıktığımı onun beni defalarca reddettiğini bu sebeple onu kötülemek adına yazdığmı böyle bir sorunun olmadığını söylediler asistanları da göbeğimde bir sorun olmadığını ve bunları doğrulamak adın a olmayan şeyler üreterek şahitlik yaptılar

ben 1o dan fazla dr a gittim bazıları ufak bi düzeltme ile hallolur derken bazıları düzelmez bazıları en ii çözüm karın germe dediler ben 4 ay önce tekrar başka bir dr a aml oldum elimde epikriz raporum var eğer böyle bir sorunum olmasa yeni bir aml ı neden olayım kaldıki öncesi sonrası fotolarda her şey açık albümde var

eğer ortada bir taciz varsa şu sayfayı oku kim kimi taciz ediyor anlarsın

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...k-isteyenlerin-paylasim-alani.455574/page-191

madem öyle bende o konu başlığımdaki yazılarımı sileyim aa önceden böyleydi böyle oldu denmesi çok aptalca ikisi farklı konular bugün bana böyle yapan başkasına ne yapar bilemeyiz sürekli buraya da giremiorum ki her başlığa gidip bazıları gibi sürekli yazayım gerçekten sürekli siteye girecek vaktim yok arada bildirim geldikçe bakıyorum sonucta işim gücüm var yüksek lisans tez i vb boş insan değilim sürekli burda fink atayım

Son düzenleme:
Sen çok kötü bir insansın FAZLANAZLI FAZLANAZLI Bizim nasıl bir arkadaş olduğumuzu biliyorsun degilmi,nasıl bir şekilde senin nasıl bir manyaklıkla bana iftira atıp bitirdigin hatta diger arkadaşımız ile ilgili nasıl birşeyler söyleyip kendinden bıçak gibi kesip bittigini biliyorsun degilmi. Hâlâ bana doktorun paralı asistanı gibi iftiralar atıyorsun. İki üniversite mi okumuşsun? Sen iyi kişilikli bir insan olamamışsın maalesef. Seni evime aldım,yedik içtik,o kadar şeyler yaşadık. Doktor ile yaşadığın soruna bakıp Benide araya katıp Ne iftiralar attın. Ama Allah yukarıda,bana attığın o iftiranın bedelini öde inşallah.. Benim nasıl bir hayat yaşadığımı sen biliyorsun. Ben doktor asistanımıyım,bir çok ameliyatımda,hayatımda yanımdaydın. Ne olduda bu kadar kin güttün bana? Doktor ile sorunun varsa onunla hallet,beni neden harcadın?? Benim buraya yazacağım yazabileceğim çok şey var biliyorsun degilmi? Ama ben senin o üniversite okumuş halin gibi o seviyeye düşüp yazmam! Benim ortaokul diplomamla Ne sen ne başkası dalga geçebilir. İnsan olmak önemli,davranış hareketlerinle kültürünü gösterirsin,diploma ile degil. Ne diplomalı ... gördük..
Benim ne olduğunu Ne amaçla burada olduğumu birçok kişi biliyor. Senin düşğncende olan bana yazmaz,muhattap olmaz o kadar. Kimse kimseye zorla,silah dayatıp doktora yönlendirme yapmıyor. Herkesin aklı fikri var. Ben doktor yönlendirmesi yapsaydım burda bu kadar Sene duramaz üyeliğim iptal olurdu . Senin gibi düşünen varsa iletişime geçmesin kimse benimle o kadar basit. Sende benimle uğraşma artık,o kadar işin gücün var. Bu kadar uzun yazıp uğraşmışsın. Ben çalışmıyorum ev hanımıyım,mümkün olduğunda sık sık buraya girip yorum yazıyorum evet. Kim engel olacak buna,senin yazdığın şeylermi ? Sen Hasan beyin adı geçince hemen atlayıp kötü şeyler yazan degilmisin?
Kötülüğünü başka yerlerde başka kişilere kus canım. Benimle uğraşma. Buralarda ağzını açıp olaylar olsunda okuyup eğlenelim diyenlere malzeme çıkartma.

merhaba ben de 8 eylulde hasan bey.e meme ameliyati oldum. 375-425 cc takildi.oncesinde cengiz acikelle gorusmustum ve tahmini 245 takacagini soylemisti. gorusmeye gitmeni tavsiye ederim cunku doktorun kendine guvenmesi ve o guveni sana pozitif yönde aktarmasi cok onemli. Hasan bey ve asistani inanilmaz guzel enerjiye sahipler ben cok memnunum. insallah sen de istedigin sonuca ulasirsin :KK16:
İnanılmaz bir cc farkı var. Banada 300-350 cc civarı hatta 300 altı öneren doktorlarda vardı,ama içime sinmemiş tercih etmemiştim. Şimdi iyiki tercih etmemişim diyorum,çünkü beni asla memnun etmezdi.
Emin’im Harika bir sonucun olmuştur :KK66: Ama zamanla çok daha güzelleşecekler tabi :KK66:
Geçmiş olsun,hayırlı olsun. Anlaşabildigin doktora ameliyat olmak önemli,yoksa asla mutlu olamazdın . Bu yüzden çok doktorla görüşün,konuşun tanışın diyorum. !
Hep mutlu kalman dileği ile :KK54:

şimdi mantıklı olarak düşünelim burda hafiyelik yapmaya yahut dr un paralı çalışanı gibi davranmaya gerek yok bunu görev edinenler ortayaa fatura koyabiliyor mu mesela bende meme aml im için kesilmiş fatura var daha doğrusu serbest meslek makbuzu sadece 2 bin tl cik. tabiki aradaki farkı gelir idaresi başkanlığı na yapmış olduğum şikayet sonrası kestirdim ve ceza ödediler bu ayrı bir konu

gelelim soruna alta kendimi alıntıladığım yerde meme kelimesi geçmiş mi hayır kaldı ki onunla ilgilide küçük sorunlar yaşadım meme ucu dikişimin olduğu yerde bir sertlik söz konusu idi devlet hastanesindeki bir dr a gitmek zorunda kaldım ve ultrason ve mr çektirdim sorunun meme ucu dikişi esnasında orda bi ölü dokunun vücut tarafından sertleştirildiğini söyledi dr sütur atılan yerde olabilir dedi zamanla geçebilirde geçmeyebilir de birde protezin senin bedenine biraz büyük olduğunden ve meme ucu girişi kullanıldığından zorlanmış olabilir çok sorun edersen çıkarabiliriz orayı diye aktardı bunlar bana dr un söylediği bende zamana bıraktım biraz azalma var ama sorun etmiyorum etseydim çıkarttırırdım

kendi konu başlığımda da aktif olmadığı halde ortaya çıkarmaya uğraşmak gerçekten gülünç ben doğru ne ise onu yazdım bu güne kadar dr kötülemesi yapmak istesem o başlıktaki konuyu da değiştirebilirdim meme konusu benim için ayrı diğer konu da yağ alınan yerde göbeğim de v harfi şeklinde ve popomun alt kısmında çökme var iç bacağımda da dalğalanma bana kendisi bunun istenen bir durum olmadığını 6 . ay düzelteceğini söyledi gittiğimde yapabileceği bir şey olmadığını ifade etti memnun olmadığımı belirttiğim yazılarım ve göbeğimde harf benzetmemi hakaret vs olarak bana 10 bin tl lik tazminat davası açtı bunların üstünde de benim onu taciz ettiğimi dr hasta ilişkisinin dışına çıktığımı onun beni defalarca reddettiğini bu sebeple onu kötülemek adına yazdığmı böyle bir sorunun olmadığını söylediler asistanları da göbeğimde bir sorun olmadığını ve bunları doğrulamak adın a olmayan şeyler üreterek şahitlik yaptılar

ben 1o dan fazla dr a gittim bazıları ufak bi düzeltme ile hallolur derken bazıları düzelmez bazıları en ii çözüm karın germe dediler ben 4 ay önce tekrar başka bir dr a aml oldum elimde epikriz raporum var eğer böyle bir sorunum olmasa yeni bir aml ı neden olayım kaldıki öncesi sonrası fotolarda her şey açık albümde var

eğer ortada bir taciz varsa şu sayfayı oku kim kimi taciz ediyor anlarsın

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...k-isteyenlerin-paylasim-alani.455574/page-191

madem öyle bende o konu başlığımdaki yazılarımı sileyim aa önceden böyleydi böyle oldu denmesi çok aptalca ikisi farklı konular bugün bana böyle yapan başkasına ne yapar bilemeyiz sürekli buraya da giremiorum ki her başlığa gidip bazıları gibi sürekli yazayım gerçekten sürekli siteye girecek vaktim yok arada bildirim geldikçe bakıyorum sonucta işim gücüm var yüksek lisans tez i vb boş insan değilim sürekli burda fink atayım

Çok geçmiş olsun , ne denir bilmiyorum . Fotolarını görme şansım var mı @fazlanazlı

arzum77 arzum77
Sen benim nasıl bir insan olduğumla ilgili bir yargıya varabilecek statüde değilsin bu bir.

Seninle olan ilişkimi kesme sebebimi de açıklayayım. Sen daha karın germe ameliyatında daha ameliyata girmeden seneye vajina aml ı olmak istediğini söylüyordun kaldı ki bir sene sonrasına kim aml planı yapıyor ama tabi bunlar karın germe konuşmalarında geçtiyse plan yapılır. Ama sen vajina başlığında asistanın dr un keşke karın germede söyleseydin o zaman yapardık dediğini yazdın bunlar zaten planlıydı yalan mı değil. Zaten biliyordun olacağını kimi kandırmaya çalıyorsun. seninde dediğin gibi kötü insanları hayatımızdan çıkararak en iisini yaptım . bu kadar

Dr ile sorunum seni zaten bağlamaz o onunla benim aramdaki sorun ama ben şehir değişikliği yaptığımda madem arkadaştık ya neden arayıp sormadın mesela sadece kk ile ilgili durumlarda yazdın madem arkadaştık şehir değişikliği yapan birini kaç kere aradın sordun ben senin vajina olayından sonra irtibatı kestim bunun dr ile bir bağlantısı zaten yok arkadaş olduğuna inandığın bir insana açarsın aml günü aldığını söylersin madem arkadaştık ben bunu kk dan öğrendim ve geçmiş olsun dileğinde bulundum hatta ziyaretine geleceğimi söyledim sen ne yaptın bana cevap verme tenezzülünde bile bulunmadım bundan sonra da görüşmeme kararı aldım ve uyguladım bu kadar basit.

Dr un asistanı gibi diyorum benzetme yapıyorum okuduğunu anlayamıyorsan o senin problemin . asistan olmak içinde mezuniyetin olması lazım zaten :KK66: biliyorsun. Ben kimseye iftira atmıyorum ancak senin burda kurulan whatsapp gruplarında sırf dr un ismini korumak için benim psikolojik sorunlu olduğumu dr a ilgim olduğunu onun yakasına yapıştığımı dile getirerek asıl iftiralarda bulunan sensin ben senin gibi kapı arkasından iş çevirmedim. Sen benim arkadasım olsaydın benim yaşadığım olumsuz durumlarda benim yanımda olurdun sende aynı sorunu aynı dr da yaşamana rağmen beni anlamak yerine sadece dr un ismi için birçok yerde abarttığımı ifade ettin kaldı ki bana farklı seyler söylemiştin

Kaldı ki burda saçma bir şekilde evime geldin yedin içtin muhabbetleri yapmışsın bu ne kadar bayağı ve ucuz bir davranış evine misafir ettiğin insan için sonradan böyle şeyler diyorsun madem benimde sana verecek cevabım var. Ben gittiğim hiç kimseye eli boş gitmemişimdir çikolatamı ya da dondurmamı yada meyvemi alıp gitmişimdir burdan yola çıkarsak bir kere kahvaltıya bir kere ayağın kırıldığında geldim onun harici yemeli içmeli bir şey olmadı ve senin ayağının kırıldığını ben yine bu siteden öğrendim seni aradım geçmiş olsun dedim ziyaretine geldim insanlık ettim yani ama sen anlamazsın gerçekten senlik bir durum değil tam 150 km öteden ziyaretine geldim ama hata etmişim belli seni ziyarete gelen insanların arkasından evime geldi yedi içti diye niteliyorsan bu senin gerçekten bayağılığını gösterir benim açgözlü olduğumu değil senin evinde yemesek açlıktan ölmeyecektik değil mi? Kaldı ki sende bizim yazlığımıza geldin kaç gece aynı evde yedik içtik ama sen marketten aldığın ketçap ve mayonezi bavuluna geri koyarak götürende sendin ama ben gelip bunların hiçbirini söylemedim burda gerçekten bu tür bir polemiğin içine beni soktuğun için kendime kızıorum seninle aynı seviyelerde zaten olamayız.

Ben sadece yaadığım sorunları dile getirdim bu başlıkta da mutluluk2015 e cevap verdim meme konusu dahi açmadım sen gelip mutluluk a parladın o şahis diyerekten dr un arkasından atıp tuttuğumu yazan sensin burda atıp tutma olay yok gerçekler ne ise onu yazıyorum asıl benim her gittiğim başlığa gelip beni yalanlamaya çalışanda sensin gidip linkler bulmuşsun ben o meme ameliyatındaki konumu değiştirmiyorsam bu benim zaten dürüstlüğümü gösterir çünkü ben sadece doğruları yazdım.

Hadi bizlere ameliyat için ödemiş olduğun ücretleri belgelesene tarihleri doğru bir şekilde yapabiliyor musun?

Bundan sonrada bana asla yazmaya kalkışma burda sen her yere memnunum diye yazabiliyorsan bende memnun değilim diye yazarım istediğim başlığa soran olursa yaşadığım olumsuz şeyleri de paylaşırım bu forumda kurallarda belirtildiği gibi memnun olan da yazabiliyor memnun olmayanda . kazenin senin konu başlıklarında viral reklam yaptığını zaten ima etti kaç kere ancak sen hala buradasın. Yarabbi şükür diyip oturuorsun aşağı. bu son mesajım gelip tahrik edici şeyler yazma cevap vermeyeceğim bundan sonra kâle almayacağım seni

Son düzenleme:
Hanımlar,
topiğe uyarı yazmıştım değil mi? Bir başkasına ait topikte bavullara konanları dahi ortaya sererek konuyu sabote ettiğinizin, konu sahibesine ayıp ettiğinizin farkında mısınız acaba?
Rica ediyorum aranızdaki meseleyi en azından sitede tartışmayın.

Aman Allahım bu nasıl bir kararsızlık.. :kızgın:
hem burun hem meme büyütme olmak istiyorum arkadaşlar..
Yani ikisini de iyi yapan bir hekime ihtiyacım var.
Araştırmalarımla kafamda biraz fikir oluştu ama yinede saydığım doktorlardan birine olmuş olan ve doktorunu tavsiye edecek olan varsa yardımınızı bekliyorum.

Bülent Tekerekoğlu? Defne Erkara? Hasan Fındık? Naci Çelik? hangi doktor sizce arkadaşlar

Merhaba burun da bilemiyorum araştırmak lazım ama meme konusun da yazdığınız dr ler içinde Naci beyinhastalarını reel de gördüm başarılı idi

Merhaba burun da bilemiyorum araştırmak lazım ama meme konusun da yazdığınız dr ler içinde Naci beyinhastalarını reel de gördüm başarılı idi

çok teşekkür ederim. Burunla göğsü ayrı ayrı olmaya karar verdim çünkü yaptığı göğsü beğensem burnu beğenemiyorum burnu beğensem göğüste karar kılamıyorum. oyüzden iki ameliyatta karar kıldım.

çok teşekkür ederim. Burunla göğsü ayrı ayrı olmaya karar verdim çünkü yaptığı göğsü beğensem burnu beğenemiyorum burnu beğensem göğüste karar kılamıyorum. oyüzden iki ameliyatta karar kıldım.

Hayırlısı olsun bence doğru karar vermişsiniz bir doktorun her ameliyatı başarılı yapacağının garantisi yok memede iyi olur burun da olmayabilir

ÇOK TEŞEKÜRLER. İNŞALLAH İKİSİNİDE ATLATIRIM TEK ANESTEZİ İYİ OLCAKTI AMA SONUÇTA Bİ ÖMÜR TAŞIYACAĞIM İKİ AMELİYATIN SONUÇLARINIDA.

Merhaba hanımlar. Sizi bir konuda aydınlatmak istiyorum bunun için bu yazıyı yazma gereksinimi duydum. Estetik ameliyatı olacağınız doktorlarda ücretleri öderken lütfen dikkat edin. daha önce görüştüğüm şuan ismini vermek istemediğim bir doktor bana ameliyat ücretini elden vermemi istedi üstelik bu tutar 8 bin civarıydı. kendilerine banka aracılığıyla ödeme yapmak istediğim halde hastaneye o gün para ödüyoruz vs. diyerek elden çalıştıklarını belirttiler. üstelik öncesinde de kapora ücretini(500tl) de eşi adına kayıtlı hesaba göndermemi istedi. daha sonrasında bu doktora ameliyat olmaktan vazgeçtim. Burada bu doktorların amaçları tamamen vergi kaçırmak olmakla birlikte bizler de mağdur oluyoruz. bu metni tamamen sizi aydınlatmak için yazdım. yarın bir gün bu doktora ameliyat olduğunuzu ispatlamakta sıkıntı çıkmaz hastane kayıtları vs. illaki var; fakat daha da ilerisini düşünürsek doktora ameliyat ÜCRETİNİ ödediğinizi ispatlamanız gerekirse resmi evrak olmadan bu durumu kanıtlayamazsınız. inşallah bu duruma düşmeniz gerekmez ama kimseye güven olmaz bu devirde. o yüzden lütfen para gönderimlerinizi ispatlayabilecek şekilde banka aracılığıyla gönderin. sizi biz yıllardır güvenle çalışan insanlarız daha önce sıkıntı çıkmadı laflarına inanmayın derim. (doktor ismi özellikle vermedim sonra karalamak için yazmış diye düşünmeyin diye) sağlıcakla kalın..

Aman Allahım bu nasıl bir kararsızlık.. :kızgın:
hem burun hem meme büyütme olmak istiyorum arkadaşlar..
Yani ikisini de iyi yapan bir hekime ihtiyacım var.
Araştırmalarımla kafamda biraz fikir oluştu ama yinede saydığım doktorlardan birine olmuş olan ve doktorunu tavsiye edecek olan varsa yardımınızı bekliyorum.

Bülent Tekerekoğlu? Defne Erkara? Hasan Fındık? Naci Çelik? hangi doktor sizce arkadaşlar
Ben burun ameliyatı olmadım ama göğüs büyütme ameliyatını Zekeriya Kul'a oldum. İstersen kendisiyle de bi görüş, tüm doktorlarla görüştükten sonra kararını ver

Bende çok araştırdım kesinlikle Hasan Fındık dıyorum .EmZirme dönemimden dolayı beklemedeyim :anne::))

Merhaba hanımlar. Sizi bir konuda aydınlatmak istiyorum bunun için bu yazıyı yazma gereksinimi duydum. Estetik ameliyatı olacağınız doktorlarda ücretleri öderken lütfen dikkat edin. daha önce görüştüğüm şuan ismini vermek istemediğim bir doktor bana ameliyat ücretini elden vermemi istedi üstelik bu tutar 8 bin civarıydı. kendilerine banka aracılığıyla ödeme yapmak istediğim halde hastaneye o gün para ödüyoruz vs. diyerek elden çalıştıklarını belirttiler. üstelik öncesinde de kapora ücretini(500tl) de eşi adına kayıtlı hesaba göndermemi istedi. daha sonrasında bu doktora ameliyat olmaktan vazgeçtim. Burada bu doktorların amaçları tamamen vergi kaçırmak olmakla birlikte bizler de mağdur oluyoruz. bu metni tamamen sizi aydınlatmak için yazdım. yarın bir gün bu doktora ameliyat olduğunuzu ispatlamakta sıkıntı çıkmaz hastane kayıtları vs. illaki var; fakat daha da ilerisini düşünürsek doktora ameliyat ÜCRETİNİ ödediğinizi ispatlamanız gerekirse resmi evrak olmadan bu durumu kanıtlayamazsınız. inşallah bu duruma düşmeniz gerekmez ama kimseye güven olmaz bu devirde. o yüzden lütfen para gönderimlerinizi ispatlayabilecek şekilde banka aracılığıyla gönderin. sizi biz yıllardır güvenle çalışan insanlarız daha önce sıkıntı çıkmadı laflarına inanmayın derim. (doktor ismi özellikle vermedim sonra karalamak için yazmış diye düşünmeyin diye) sağlıcakla kalın..

Canım özelden yazabilir misin bana ? Tedirgin oldum acaba o doktor benim düşündüğüm doktor mu diye. Ona göre ameliyat işlemlerine başlamadan önce çift defa düşünmek gerekecek, tabi o kişi bu kişi ise ...

Defne hanım Bülent Bey ve Naci beyle görüştüm. Hasan Beyle görüşmedim bitek oda telefonda verdiği uçuk ötesi fiyattan dolayı.

Merhaba güzelimmm ! Acaba defne hanım ile ilgili düşüncelerinizi Benimle de paylaşırmısınz ? Bende kararsızım, onda ameliyat olmayı. İçten samimi, dürüst geliyor, ama bazen de sıcak kanlı olduğu gibi soğuk da oluyor. Senin düşüncelerin nedir ? Hasan Fındık ile konuşmalarım oldu fakat bana gereken o güveni vermedi maalesef..

X