- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- Konu Sahibi pinkgirl88
şimdi mantıklı olarak düşünelim burda hafiyelik yapmaya yahut dr un paralı çalışanı gibi davranmaya gerek yok bunu görev edinenler ortayaa fatura koyabiliyor mu mesela bende meme aml im için kesilmiş fatura var daha doğrusu serbest meslek makbuzu sadece 2 bin tl cik. tabiki aradaki farkı gelir idaresi başkanlığı na yapmış olduğum şikayet sonrası kestirdim ve ceza ödediler bu ayrı bir konuGeçmiş olsun , göğsünüzde ne problemi oldu ? Hasan bey i iyi bir doktor olarak duymuştum .
gelelim soruna alta kendimi alıntıladığım yerde meme kelimesi geçmiş mi hayır kaldı ki onunla ilgilide küçük sorunlar yaşadım meme ucu dikişimin olduğu yerde bir sertlik söz konusu idi devlet hastanesindeki bir dr a gitmek zorunda kaldım ve ultrason ve mr çektirdim sorunun meme ucu dikişi esnasında orda bi ölü dokunun vücut tarafından sertleştirildiğini söyledi dr sütur atılan yerde olabilir dedi zamanla geçebilirde geçmeyebilir de birde protezin senin bedenine biraz büyük olduğunden ve meme ucu girişi kullanıldığından zorlanmış olabilir çok sorun edersen çıkarabiliriz orayı diye aktardı bunlar bana dr un söylediği bende zamana bıraktım biraz azalma var ama sorun etmiyorum etseydim çıkarttırırdım
bende hasan fındık a oldum mesela benim sürecimde burda paylaştım ve söz verdiği gibi 6. ayda düzeltmediği için 2. bir aml olmak zorunda kaldım. 4 ay oldu şükür vermiş olduğu hasarın sadece bi kısmını düzelttirebildim tavsiyelerde objektif olmak lazım mutlulukcum
kendi konu başlığımda da aktif olmadığı halde ortaya çıkarmaya uğraşmak gerçekten gülünç ben doğru ne ise onu yazdım bu güne kadar dr kötülemesi yapmak istesem o başlıktaki konuyu da değiştirebilirdim meme konusu benim için ayrı diğer konu da yağ alınan yerde göbeğim de v harfi şeklinde ve popomun alt kısmında çökme var iç bacağımda da dalğalanma bana kendisi bunun istenen bir durum olmadığını 6 . ay düzelteceğini söyledi gittiğimde yapabileceği bir şey olmadığını ifade etti memnun olmadığımı belirttiğim yazılarım ve göbeğimde harf benzetmemi hakaret vs olarak bana 10 bin tl lik tazminat davası açtı bunların üstünde de benim onu taciz ettiğimi dr hasta ilişkisinin dışına çıktığımı onun beni defalarca reddettiğini bu sebeple onu kötülemek adına yazdığmı böyle bir sorunun olmadığını söylediler asistanları da göbeğimde bir sorun olmadığını ve bunları doğrulamak adın a olmayan şeyler üreterek şahitlik yaptılar
ben 1o dan fazla dr a gittim bazıları ufak bi düzeltme ile hallolur derken bazıları düzelmez bazıları en ii çözüm karın germe dediler ben 4 ay önce tekrar başka bir dr a aml oldum elimde epikriz raporum var eğer böyle bir sorunum olmasa yeni bir aml ı neden olayım kaldıki öncesi sonrası fotolarda her şey açık albümde var
eğer ortada bir taciz varsa şu sayfayı oku kim kimi taciz ediyor anlarsın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...k-isteyenlerin-paylasim-alani.455574/page-191
madem öyle bende o konu başlığımdaki yazılarımı sileyim aa önceden böyleydi böyle oldu denmesi çok aptalca ikisi farklı konular bugün bana böyle yapan başkasına ne yapar bilemeyiz sürekli buraya da giremiorum ki her başlığa gidip bazıları gibi sürekli yazayım gerçekten sürekli siteye girecek vaktim yok arada bildirim geldikçe bakıyorum sonucta işim gücüm var yüksek lisans tez i vb boş insan değilim sürekli burda fink atayım
Son düzenleme: