Bülent saçak

Gzdylmz26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
75
21
29
Maddi açıdan çok açılamayacağım için araştırma hastanesi bana daha makul geldi aralık ayında felan görüştük ve 20şubat tarihine göğüs büyütme ameliyatı için sözleştik asistanı 1hafta öncesinden aradı fotoğraf çekimine çağırdı önümüzdeki pazartesi ameliyatı gerçekleştireceğiz dedi iki gün sonrada anestezi doktoruyla görüştüm hazırlıklar felan yapıldı işte kan verdim vs. Sonra dedim bir doktorumla görüşeyim son durumu konuşalım odada doktor yok stajyer doktorlar vardı ameliyatım vardı benim son durumu konuşacaktım dedim bana Bülent bey izinde subatın sonuna kadar yok demesinler mi bu ne dilgil hayat dedim yeni bir ameliyat tarihi verilecekmiş bekle ki keyfi olsun doktorun ya peki öteki asistanın yaptığına ne demeli güya pazartesi ameliyata alıcak beni herneyse dedim vardır bi hayır benim merak ettiğim içinizden Bülent saçak a ameliyat olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim

Doktorla ilgili bir bilgim Yok ama size şunu söylemek istiyorum eğer revizyon ameliyatına ihtiyacınız olursa devlet hastanesinde olduğunuz için yine tam ameliyat parası alınır diye biliyorum ben. Yani inşallah sorunsuz bi süreciniz olur ama sorun yaşayacağınızı da düşünecekten hareket edin bence . Kapora filan vermediyseniz . Ben ameliyat olalı 5 ay oldu 7000e olmuştum ameliyatı o dönem devlet hast.de 5500e filan yapıyordu biliyorum para biriktirmek çok zor ama o kadar parayı veren biraz daha bekleyip daha fazlasını da verebilir hani devletle özel arasında acayip uçurum kadar farklar Yok.

Bir de yanlış anlaşılmasın ama özeldeki doktorları ben daha azimli görüyorum .

Doktorla ilgili bir bilgim Yok ama size şunu söylemek istiyorum eğer revizyon ameliyatına ihtiyacınız olursa devlet hastanesinde olduğunuz için yine tam ameliyat parası alınır diye biliyorum ben. Yani inşallah sorunsuz bi süreciniz olur ama sorun yaşayacağınızı da düşünecekten hareket edin bence . Kapora filan vermediyseniz . Ben ameliyat olalı 5 ay oldu 7000e olmuştum ameliyatı o dönem devlet hast.de 5500e filan yapıyordu biliyorum para biriktirmek çok zor ama o kadar parayı veren biraz daha bekleyip daha fazlasını da verebilir hani devletle özel arasında acayip uçurum kadar farklar Yok.

Bir de yanlış anlaşılmasın ama özeldeki doktorları ben daha azimli görüyorum .
Yani haklısın tabikide devlet doktoru ameliyat yapsada yapmasada alıyor maaşını devletten bakalım ne zaman dönüş yapıcak eğer saten bu şekilde umursamaz devam ederlerse dediğin gibi ertelerim biraz daha biriktirip ayşegül sivride olurum en azından yaptığı güzel işleri görüyoruz hepimiz

Yani haklısın tabikide devlet doktoru ameliyat yapsada yapmasada alıyor maaşını devletten bakalım ne zaman dönüş yapıcak eğer saten bu şekilde umursamaz devam ederlerse dediğin gibi ertelerim biraz daha biriktirip ayşegül sivride olurum en azından yaptığı güzel işleri görüyoruz hepimiz

Yok maaştan bahsetmiyorum ben ameliyat için ödeyeceğiniz paradan bahsediyorum. Yani ucuz olsun derken size pahalıya gelebilir . Ayşegül sivri konusu dA biraz karışık ama siz sevip beğeniyorsanız neden olmasın. Şnşallah herşey gönlünüzce olur .

X