• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Ersoy, tesettüre girdi.

bende çok gördüm normalde açık olup her dini günde kapananı,
hatta özel günden özel güne gördüğüm bi akrabam var
ne zaman bayram ziyaretinde görsem kapalı-başörtüsünün altına bone bile takar-bol giyinir
ama ne zaman nişanda düğünde görsem açılır saçılır,sarı sarı yaptırır saçlarını
hala karar veremedim,normal zamanda nasıl diye desem yeridir :))
o yüzden normal geldi bülent ersoy bana
benim için daha da acısı bu kadar medyanın gündeminde bir transeksüelin bunca yıldır bir kere bile eşcinsel haklarını savunan cümle kurmaması,her gün bir nefret cinayeti okurken internetten-kuracağı cümlenin farkındalık yaratacağını biliyoken nasıl nefret cinayetini kınayıcı demeçler vermemesi...

Son düzenleme:
Ya kesınlıkle çok kızıyorum bu kadına Mevlüt'e özel tasarlanmış düpedüz Allah ile onun arasında ama bana pek şamımı gelmiyor doğrusu madem Allah'ına saygın varsa nıye onun verdiğine razı gelmedın de kadın oldun neyse günahına gırmeyın bence yoksa çıkamassınız

Tesettürden çok elbisenin rengine takıldım ben.Nerden bulmuş o rengi at sineği yeşili :27:

O ne yaaa ahahahaha
at sineği yeşili ne :52:
ilk defa duyuyorum ama evet yaa süper tespit,iyi güldüm yahuuu..

Döneme hizmet eden ablamızın bugün baş örtüsü yarın derin dekoltesi,
gülüp geçiniz diyeceğim ama
acaba
14-15 Ocak itibariyle soruşturmalarda 2.dalga mı olacak diye de kafam da deli sorular :56:
Yoksa yoksa Bilalim heee...

Bulent Ersoy'un tesetturle reklam yapmasi ne kadar sig ve korkuncsa, burada hala abi, amca muhabbetleri yapmak da bir o kadar sig ve korkunctur...

Mevlit Kandili’ndeki televizyon programında türban takarak izleyicilerin karşısına çıkan Bülent Ersoy 10 dakikada twitter’da fenomen oldu; üç saatte 50 binin üzerinde tweet aldı
Bülent Ersoy, Show TV’de önceki akşam ekrana gelen ‘Bülent Ersoy Show’ programına damgasını vurdu. Pazar akşamı Mevlit Kandili olması nedeniyle Ersoy, show programına türban takarak çıktı.
En son 2002 yılında Feshane’de türban takarak ilahi okuyan Diva, semazen gösterisiyle programında ‘Telaal Bedru Aleyna’ ilahisini söyledi. Programın bir bölümünde ise konuk şarkıcı Umut Zen, Fethullah Gülen’in şiirinden bestelenen ‘Hüzünlü Gurbet’ adlı şarkıyı seslendirdi. Bülent Ersoy’un da şarkıya eşlik ettiği görüldü.
‘Kimseye hesap vermem’
Türbanlı olarak ekrana çıkan Ersoy, 10 dakika içinde twitter’da en çok konuşulanlar listesinde üçüncü sıraya girmeyi başardı.
Ersoy’la ilgili üç saat içinde 50 binin üzerinde tweet atıldı. Latif Doğan, İntizar ve Umut Zen’in konuk olduğu program reytinglerde ise ‘Tüm Kişilerde’ 14’üncü olurken, AB Grubu’nda ise 10’uncu sırada yer aldı. Türbanlı haliyle kamera karşısına geçmesinin eleştirileceğini söyleyen Bülent Ersoy, “Eşarp bağladım. Birçok kişi, ‘Niye bağladın?’ diyecek. Keyfim ne istiyorsa onu yaparım. Kimseye hesap vermem. Gecenin manası onu gerektiriyordu” diye konuştu.

‘RTÜK amca kızmasın’
‘Burası Muştur’ şarkısını söylediği sırada, sonuna gelmeden müziği bitiren orkestrasına kızan Ersoy, “Biraz daha okuyacaktım. Sonra ben bağırınca RTÜK’ten ceza geliyor. 80 milyonun önünde sıfır hata yapmanız gerekiyor. Ama sıfır hata bir tek Allahü teâl┠açıklamasını yaptı.
Programın sonunda RTÜK’e seslenen Bülent Ersoy, “RTÜK amca kızmasın. Emekçinin hakkını onlar da kabul ederdi. Bu giydiğim elbisenin yaratıcısı olan Nur Yerlitaş ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

‘Kıyamet alameti’

Ersoy’un türban takması twitter’da şu yorumlara neden oldu:
* Selin İmer: Bülent Ersoy’u iman moduna kim aldı?
* Bülent Şakrak: Ve Allah görün ve böyle olmayın diye Bülent Ersoy’u yarattı.
* Demet Akalın: Solistim yine bütün haberlerde. Türban yakışmış, ne de olsa Bülent Ersoy...
* Oktay Kaynarca: Yakınlarınızla helalleşin galiba buraya kadar.
* Levent Üzümcü: O eller sanki başka bir partiye göz kırpıyormuş gibi mi o eller?
* Adem Kekikçioğlu: Bülent Ersoy diyorum, iki rekat şükür namazı kılmaya gidiyorum
* Gizem Demircioğlu: Bülent Ersoy, Adnan Hoca’nın meleklerine benzememiş mi?
* Fatih Taşkın: Bir kıyamet alameti Bülent Ersoy’un kapanması.
milliyet

Tesettür erkeğe farz değil ki.

bu yoruma bayıldım . servetlerine servet katmak için tesettürü kirletenlerden Allah hesabını soracak şüphesiz. Türk milletide birine değer verecekse artık 2 kere düşünce çok iyi olacak. lakin samimi ise bu mesleği çoktan bırakır

Bazı yorumları okudukça cidden tüylerim diken diken oluyor.
Bülent Ersoyun cinsiyetine mi geldi şimdi olay? Kimin ne haddine yahu insanların hormonlarından ötürü tercih ettikleri cinsiyete laf etmek?

Bülent Ersoy pembe kimlik sahibi bir T.C vatandaşıdır.

Konuya dönecek olursam, gayet anlamsız, gayet samimiyetsiz buldum bu türban şovunu..Ne mana yani analmadım? Ne yapacağını şaşırdı artık.

Allahim simdi bir baslasam sabaha kadar yazarim ..
En iyisi gülüp gecmek olacak sanirim :31:

"Dersaneler mi kapanacak, mahkemeler mi derken Bülent Ersoy kapandı"
Zaaa :27:

Cuk diye oturmus :42:

Diva; başörtüsü taktığı için kendisiyle dalga geçen ünlü isimlere mektupla yanıt verdi. Ersoy; Nazlı Ilıcak için 'Kapanmamı; densiz bir saldırıyla karşılamıştır. Sokak lambası gibi olmasın; kime yandığı belli olsun' dedi
Kandil Gecesi yayınlanan TV şovuna başörtüsü takarak çıkan Bülent Ersoy; büyük eleştiri toplamıştı. Hakkında alay edici yorumlar da yapılan Diva, aradan geçen 1 haftaya rağmen öfkesini alamadı. Bülent Ersoy, dün yayınladığı bir mektupla kendisiyle dalga geçen gazeteci Nazlı Ilıcak ve oyuncu Oktay Kaynarca'yı topa tuttu. Diva'nın öfkesinden en büyük payı Ilıcak aldı.

Ünlü şarkıcı, Nazlı Ilıcak için şunları yazdı:

'NE KADAR GÜVEN VERİRSİNİZ?'

"1999'da Merve Kavakçı'nın meclis salonuna başörtülü olarak girmesine koluna girerek eşlik eden Sayın Nazlı Ilıcak, bugün çıkmış densiz ve insanlık dışı cüretle gecenin ulviyetine, manasına yakışan kapanmamı insanlık dışı itham ve yargılarla sözde saldırıyla karşılamıştır. Dün başörtülü vekilin koluna girerken bugün başörtüsü takmama karşı gelen siz, ne oldu da değiştiniz? Sizin görüş ve duruşunuz her yıl değişiyor mu yoksa med cezir gibi gelgitte misiniz? Sokak lambası gibi olmayın. Kime yandığınız belli olsun. Biz de renginizi ve duruşunuzu bilelim. Geçmiş yıllarda beni evinin başköşesinde ağırlayan siz; şimdi bu yaklaşımınızla Türk milletine ne kadar güven verebilirsiniz, tartışılır."

FOTOLU GÖNDERME
Ersoy'un Nazlı Ilıcak'a öfke saçmasının ardında gazetecinin Bülent Ersoy'un başörtüsü takması hakkında yaptığı yorum yatıyor. Ilıcak twitter'da Diva'nın ameliyat olmadan önceki fotoğrafını paylaşıp altına; "Bülent Ersoy'u televizyonda görünce, hangisi daha iyi dedim. TV'de gördüğümüz Bülent Hanım mı, yoksa delikanlı Bülent mi?" diye yazmıştı.
Bülent Ersoy, 12 Ocak'taki Kandil Gecesi yayınlanan şov programına başörtüsü takarak çıkmış ve günlerce Türkiye gündemini meşgul etmişti.

HADSİZ
Diva; Oktay Kaynarca içinse şöyle dedi: "Çıkmış hadsizce ve içi başka dışı başka bukalemun misali renk değiştirircesine rüzgardaki yaprağın gayesizliği ile savruluyor. Benden bir kare resim için saatlerce bekleyen hatta resimde 'Sizi öpebilir miyim?' diyen 'Ustura Oktay' paye mi alamamıştır ki bu cürette bulunmuştur?"

Kaynak: Takvim

Tüylü parlak kıyafet, resmen boyu küpüne düşmüş suratla pek inandırıcı olmuyor maalesef.

Neydi adamın adı adnan oktardı galiba onun melekleri gibi :D

tövbe est. :27:

Genel olarak konuşmam gerekirse, ben ülkemizde Bülent Ersoy kadar üzerine gidilen, acımasızca eleştirilen, en ufak olayda belaltı vurulan, ancak her şeye rağmen kendine güvenen, açık sözlü, güçlü ve cesur olan başka bir kadın tanımıyorum ülkemizde, o yüzden saygı duyuyorum...

[FONT=pt_sansregular][h=2]Son dönemin en tartışmalı programlarından biri olan Bülent Ersoy Show, dün gece yaşanan krizden sonra yayından kaldırıldı.[/h][/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Programın yapımcısı Mehmet Fevzi Siverek, Ersoy'un kaprislerinden bıktıklarını belirterek “Yetti artık, yaptıklarına, kaprislerine ve ahlak yapısına daha fazla tahammül etmemiz imkansızdı,ilişkimizi kestik” dedi.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/25608377.asp[/FONT]

zaten belliydi, ya kendi pes ederdi ya onlar

kandil diye giymişti sanırım
bence sorun yok :1: bende elbısenın o iğrenç rengıne taktım

[FONT=pt_sansregular][h=2]Son dönemin en tartışmalı programlarından biri olan Bülent Ersoy Show, dün gece yaşanan krizden sonra yayından kaldırıldı.[/h][/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Programın yapımcısı Mehmet Fevzi Siverek, Ersoy'un kaprislerinden bıktıklarını belirterek “Yetti artık, yaptıklarına, kaprislerine ve ahlak yapısına daha fazla tahammül etmemiz imkansızdı,ilişkimizi kestik” dedi.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/25608377.asp[/FONT]

benim baş örtülü bacımı işten attılar. :))

Back