• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Ersoy, tesettüre girdi.

Vallahi hiç bir dönem şu son yıllardaki gibi başörtüsü bu kadar aşağılanmamıştı bence.

Kimse yanlış anlamasın başörtüsüne saygım sonsuz ama bu kadarına da pes diyorum.

Yani onun gerçekten inanan için bir maneviyatı var.

Şimdi ise "ayy bu gece özel bir günde ben de takayım dedim eheheeh" durumuna geldi.

Yüzde bir ton makyaj, üstte baya yapışandan hallice bir kıyafet varken "tesettür" biraz tuhaf değil mi ?

Bu çanta sanki canın istedi mi tak, olmadı mı çıkart.

Bülent Ersoy'u zaten sevmezdim dün de kendisinden bir kez daha nefret ettim.

Vallahi hiç bir dönem şu son yıllardaki gibi başörtüsü bu kadar aşağılanmamıştı bence.

Kimse yanlış anlamasın başörtüsüne saygım sonsuz ama bu kadarına da pes diyorum.

Şimdi ise "ayy bu gece özel bir günde ben de takayım dedim eheheeh" durumuna geldi.

Yüzde bir ton makyaj, üstte baya yapışandan hallice bir kıyafet varken "tesettür" biraz tuhaf değil mi ?

ne güzel açıklamışsınız sebebi üzüntümü .... gerçekten yazık...

bende anlamıyorum bunu, yani sadece kandilde ya da ramazanda falan başörtenleri:26:

Arkadaşlar konuda başörtüsü konusu tartışılmasını istemem, ama tırnak içinde söylüyorum Bülent Ersoyun tesettüre girmesi komik geldi. İnsanlar reklam olsun diye konuşulmuş olmak için en yapacaklarını şaşırdı, bayılmasını bir ay konuştuk, bunu da bir ay konuşuruz

Biliyorsunuz herşey bülent ersoyun bayılmasıyla başlamıştı, bu olaydan sonra demektir ki 2. dalga geliyor
:27::1::1:

Bu arada zaytung'un diyecek bir şey bulamadık yorumlaması da harikaydı ve sizin 2. dalga gelmesi ile bağdaştırmanız bekleyelim öyle olacak mı acaba :1:

onunda senin gibi saygısı olsaydı bu saygısızlığı yapmazdı zaten dediğin gibi yaptığı sadece başörtüyü aşağılamak

Son düzenleme:
bir sonraki programda ne yapacak onu merak ediyorum...

devam mı edecek yoksa her programda taktıgı kukuletalardan biriyle mi çıkacak yine.

hiç bi programını izlemedim valla, vakit kaybı, sosyal medyadan duyuyorum incilerini, düzenli program yaptığına göre çok yüklü ücret alıyordur muhtemelen ama uzun soluklu olcağını hiç sanmam

Bir avukatin hipokrat yemini etmesi kadar garip ve anlasilmaz...

Basörtüsü bahane reklam sahane?

kandile özel tesettür mü olurmuş:27::27::27:

Hic yakismamis, o ayri da, sirf Bulent'in kabahati mi bu tarz kapanmak? Turkiye'de boylesi cok olmasa idi o da boyle anlamina alakasiz bir sekilde suslu puslu ortunup kandil gecesi televizyonda boy gostermeye cesaret edemezdi herhalde... Onun gibi olan cok, ortalikta suratlarina surdukleri bir ton makyaj, son moda tesettur kiyafetleri ile, ya da altlarinda tesetturun anlamina ker alaka kiyafetlerle dolanan kadinlar.. O da onlari taklit etmis iste.. Onlar yapabiliyorsa Bulent neden yapamasin di mi?:21:

Ben programlarını takip etmem, sayenizde haberdar oluyorum Allah razı olsun:)))
Da bu sefer sabah haberleri sizden hızlı çıktı:)))) sabah açtım tv'yi haberlere bakıyordum, abladan bahsettiler, üstüne birde görüntüler gösterilince ölüyorum sanıp son duamı ettim:51:

Ah abla vah abla gerek var mı reklama:ssz:

benim anlamadığım bukadar saçmasapan davranan bi insanın bukadar kendini saydırması höt diyince korkutması otorite kurması bulunduğu meslekte gerçekten aklımın aldığı bişey değil:50:

zerre kadar bi sevgim sempatim olmadı bu insana aksine gözüme ayrı bi yaratık gibi eliyo bu seferde allaha karşı mahcup oluyorum allahım senin kulunu yargılamak banamı düştü diye :26:

yok arkadaş bu insan benim psikolojimi altüst ediyo her haliyle duyduğum antipatiden dolayı allahtan korkuyorum:30:

Ben programlarını takip etmem, sayenizde haberdar oluyorum Allah razı olsun:)))
Da bu sefer sabah haberleri sizden hızlı çıktı:)))) sabah açtım tv'yi haberlere bakıyordum, abladan bahsettiler, üstüne birde görüntüler gösterilince ölüyorum sanıp son duamı ettim:51:

Ah abla vah abla gerek var mı reklama:ssz:

mune hatun sizi beğendim banada bi jest yaparsınız artık:1::52: ablamı ağbimi :26:

eee gelen program gideni aratır, bayılması iyiydi iyi:27::27:

önümüzde ki programda olacaklardan korkuyorum
:52::52::52:

Hic yakismamis, o ayri da, sirf Bulent'in kabahati mi bu tarz kapanmak? Turkiye'de boylesi cok olmasa idi o da boyle anlamina alakasiz bir sekilde suslu puslu ortunup kandil gecesi televizyonda boy gostermeye cesaret edemezdi herhalde... Onun gibi olan cok, ortalikta suratlarina surdukleri bir ton makyaj, son moda tesettur kiyafetleri ile, ya da altlarinda tesetturun anlamina ker alaka kiyafetlerle dolanan kadinlar.. O da onlari taklit etmis iste.. Onlar yapabiliyorsa Bulent neden yapamasin di mi?:21:

Çok güzel söylemişsiniz.Dışarıda böyle binlerce kadın var.:ssz: Tesettür adı altında teşhircilik yapan.

Back