- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
şahtı şahbaz olmuş
en güzel yorum bu olmuş sanırım...
çok güldüm ama sabah sabah
ve güldükten sonra insan yazık deyip üzülmekten kendini alamıyor...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şahtı şahbaz olmuş
Vallahi hiç bir dönem şu son yıllardaki gibi başörtüsü bu kadar aşağılanmamıştı bence.
Kimse yanlış anlamasın başörtüsüne saygım sonsuz ama bu kadarına da pes diyorum.
Yani onun gerçekten inanan için bir maneviyatı var.
Şimdi ise "ayy bu gece özel bir günde ben de takayım dedim eheheeh" durumuna geldi.
Yüzde bir ton makyaj, üstte baya yapışandan hallice bir kıyafet varken "tesettür" biraz tuhaf değil mi ?
Bu çanta sanki canın istedi mi tak, olmadı mı çıkart.
Bülent Ersoy'u zaten sevmezdim dün de kendisinden bir kez daha nefret ettim.
Arkadaşlar konuda başörtüsü konusu tartışılmasını istemem, ama tırnak içinde söylüyorum Bülent Ersoyun tesettüre girmesi komik geldi. İnsanlar reklam olsun diye konuşulmuş olmak için en yapacaklarını şaşırdı, bayılmasını bir ay konuştuk, bunu da bir ay konuşuruz
Biliyorsunuz herşey bülent ersoyun bayılmasıyla başlamıştı, bu olaydan sonra demektir ki 2. dalga geliyor
Vallahi hiç bir dönem şu son yıllardaki gibi başörtüsü bu kadar aşağılanmamıştı bence.
Kimse yanlış anlamasın başörtüsüne saygım sonsuz ama bu kadarına da pes diyorum.
Yani onun gerçekten inanan için bir maneviyatı var.
Şimdi ise "ayy bu gece özel bir günde ben de takayım dedim eheheeh" durumuna geldi.
Yüzde bir ton makyaj, üstte baya yapışandan hallice bir kıyafet varken "tesettür" biraz tuhaf değil mi ?
Bu çanta sanki canın istedi mi tak, olmadı mı çıkart.
Bülent Ersoy'u zaten sevmezdim dün de kendisinden bir kez daha nefret ettim.
Ben programlarını takip etmem, sayenizde haberdar oluyorum Allah razı olsun:)))
Da bu sefer sabah haberleri sizden hızlı çıktı:)))) sabah açtım tv'yi haberlere bakıyordum, abladan bahsettiler, üstüne birde görüntüler gösterilince ölüyorum sanıp son duamı ettim
Ah abla vah abla gerek var mı reklama
mune hatun sizi beğendim banada bi jest yaparsınız artık ablamı ağbimi :26:
allahımmm konu ve yorumlar beni benden aldı
Hic yakismamis, o ayri da, sirf Bulent'in kabahati mi bu tarz kapanmak? Turkiye'de boylesi cok olmasa idi o da boyle anlamina alakasiz bir sekilde suslu puslu ortunup kandil gecesi televizyonda boy gostermeye cesaret edemezdi herhalde... Onun gibi olan cok, ortalikta suratlarina surdukleri bir ton makyaj, son moda tesettur kiyafetleri ile, ya da altlarinda tesetturun anlamina ker alaka kiyafetlerle dolanan kadinlar.. O da onlari taklit etmis iste.. Onlar yapabiliyorsa Bulent neden yapamasin di mi?
Yalnız konuyu Bülent Ersoy olarak yorumlarsak iyi olur çünkü mevzu Bülent hanım abla