• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Ersoy, tesettüre girdi.

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$bulent-ersoy-basortusuyle-ilahi-okudu-3959361.Jpeg

Bülent Ersoy başörtüsüyle ilahi okudu
Show TV'de yayınlanan ve Bülent Ersoy Show'u izleyenler büyük bir sürprizle karşılaştı.
Show TV'de yayınlanan Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Bülent Ersoy'un sunduğu Bülent Ersoy Show'da izleyenler büyük bir sürprizle karşılaştı. Bülent Ersoy günün anlamına binaen başını da kapattığı bir kıyafetle ekrana çıktı. Bülent Ersoy Mevlid Kandili'ni kutladığımız bu günde yayını semazen gösterisi ile açtı ve Tela Al Bedru Aleyna ilahiyi seslendirdi. Umut Zen ise programda Bülent Ersoy ile birlikte 'Hüzünlü Gurbet'i seslendirdi.
@zaytungtweet
Bülent Ersoy için yazacak bir şey bulamadık...
...

milliyet

Arkadaşlar konuda başörtüsü konusu tartışılmasını istemem, ama tırnak içinde söylüyorum Bülent Ersoyun tesettüre girmesi komik geldi. İnsanlar reklam olsun diye konuşulmuş olmak için en yapacaklarını şaşırdı, bayılmasını bir ay konuştuk, bunu da bir ay konuşuruz

Biliyorsunuz herşey bülent ersoyun bayılmasıyla başlamıştı, bu olaydan sonra demektir ki 2. dalga geliyor
:27::1::1:

kandil sebebiyle heralde
çok önemsemedim doğrusu ama reklam için yapıyosa diyecek birşey yok
ayrıca o tüyler de çok komik durmamış mı

Son düzenleme:

İşte Bülent Ersoy'un tesettürlü hali...
2.jpg

1.jpg

Son düzenleme:
[video=youtube;Zj5_F8pQ0Bk]http://www.youtube.com/watch?v=Zj5_F8pQ0Bk[/video]

Son düzenleme:
Mevlid kandiline özel tesettür :52:

Reklam kokan hareketler bunlar , ama o huşu ile yeniden bayılmalı idi , olmamış :19:

Tüylerim diken diken oldu, titremeye basladım, üşüyorum sanırım kriz geciriyorum :1:

Mikemmel uyumlu olmuş
Alttaki tüyler ve üste yapışan parlak kıyafetle tesettür pek bi alakalı..

Kandil üzerinden primi de ancak bu modeller yapardı zaten
Tebrikler

suratındaki badanayı temizleseydi belki yakışırdı

adnan hoca nın kızlarını andırmamış mı yaw:1::1:

O hüzünlü gurbet şarkısını söylerken kendınden geçmesi yokmuyduu.Kendimden geçtimm:ssz:

O degıl de dün ünlü ünsüz herkes,bütün twitter bunu konustu hala da devam ediyoruz konusmaya.Yani misyon tamamlanmıştır Bulent Ersoy için:1:

bence modacısını değiştirsin, modacısıylada acayip benziyolar yanlız o da ilginç kardeş gibiler:27::27:

Back