Bülent Ersoy canlı yayında bayıldı

[video=youtube_share;XrNekWWpmRM]http://youtu.be/XrNekWWpmRM[/video]

Bayıldığımda burnumun üzerine düşmüştüm.......ben de o derece sanatçı naifliği yokmuş

Ahhahhah ahhshhahh

Burnumun üzerine düşmedim hiç ama omzumu çatlatmıştım ben de..

Bu kadın cidden bayılsa kesin bi taraflarını kırar yalnız..O ağırlıkla, mazallah

Bayıldığımda burnumun üzerine düşmüştüm.......ben de o derece sanatçı naifliği yokmuş

Ahhahhah ahhshhahh

Burnumun üzerine düşmedim hiç ama omzumu çatlatmıştım ben de..

Bu kadın cidden bayılsa kesin bi taraflarını kırar yalnız..O ağırlıkla, mazallah

Bende çenemin üstüne düşüp bir dişimi kırdıydım.

Nerde bizde Bülent hanımın zerafeti, hatun önce pozisyon alıp hafifçe düşmüş, sonrasındada poz vermiş

Kıskandığınız için hepinizi esefle bir nefeste kınarken yılın bomba haberini paylaşan okypete'yi tebrik ediyorum

Artık bayılmalarımı ayna karşısında prova edeceğim, yok öyle bulduğum yere yığılmak

çok yeşilçam filmi izlemenin sonuçları

bayıliciiim tarık

hülya koçyiğit, filiz akın, gülşen bubikoğlu hepsi gözümün önünden geçti şu an

Son düzenleme:
Araya reklam girelim

Nuri Alço gazozlarıyla bayılmış, ne yapacağınızı bilmez bir halde misiniz?
En güzel evlenme teklifi yarışmasını oylayın, bir genç kızımız hayallerine kavuşsun

mune sanırım 16 yaşımdaydım

heryer jilet gibi buz abim dediki gel ordan yürume kayar dedı yok dedim
allahımm kaymamla kafa ustu çakılmam bir oldu
nasıl bayılmışım :S uyandığımda tekme tokat vuruyorları bana ayılayım diye
şimdi ben bu bayılmayı nasıl kıskanmıyayım

Ay baktıkça gülüyorum gülmek içiz izliyorum yaa o koloun hali ne öyle ya hele o parmaklar ne kadar narin bale yapıyormuş gibi ya da ressama poz verir gibi mi desem dergi kapağımı desem evet evet tam dergi kapaklık poz. Reklam için neler yapılıyor Yarabbim. Bir de programa dam etmiş o kafayla acab eteğine filan basıp mı düştü de bayıldım numarasu yaptı rezil olmamak için anlamadım ki.

ya o değil de ben anlamıyorum. genç bir kız cinsiyet değiştirdi diye bik bik bik diyen halkımız bu kadına nasıl hayranlık duyabiliyor. hadi bu kıyaslamayı demedim sayarsak, halk bu kadına nasıl tahammül edebiliyor gerçekten benim sınırlarımı aşıyor bunu anlamak.

bayılma değil bildiğin yığılma bu

halk buna tahammül edemiyor da işte böyle konuşturuyor medyanın kadrolu elemanları resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…