Bülent Ersoy, Bu Tarz Benim'de jüri üyesi oldu

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
296.834
613.099
1.098
43
Malatya
İzlenme rekorları kıran program Bu Tarz Benim'de Bülent Ersoy jüri kadrosunda yerini alan son isim oldu! Show Tv ve TV8 ekranlarında iki ayrı "Bu Tarz Benim" yarışması olacağına dair tartışmalar sürerken, kanallardan biri yarışmanın jüri koltuklarından birini Bülent Ersoy'a verdi! Peki çok tarışılacak bu kararı hangi kanal verdi ve Bülent Ersoy hangi yarışmada yer alacak?

fft81_mf3156236.Jpeg

İki kanal arasında büyük bir mücadeleye sahne olacak Bu Tarz Benim'in yeni sezonu için ortaya atılan son iddia Bülent Ersoy'u yeniden ana gündem maddesi olmaya taşıyacak gibi görünüyor. Oya Aydoğan'ın sosyal medyada paylaştığı bir iletisinde, Bülent Ersoy’un Show Tv’de yayınlanacak olan “Bu Tarz Benim” yarışmasında jüri olacağını açıklamasıyla ortaya çıkan gerçek karşısında TV8'in nasıl bir hamle yapacağı beklenmeye başlandı.

Çok konuşulan bu iddia hakkında ise Oya Aydoğan şöyle konuştu;

"Show Tv’deki kadroya Bülent Ersoy da dahil oldu. Bülent geçtiğimiz Cumartesi günü Show Tv’yle anlaşma imzaladı. Hafta içi çekimlerinde olmayacak ama haftasonu yayınlanacak olan final bölümlerinde jüride yer alacak…"

fft16_mf3156235.Jpeg

Bülent Ersoy ve Chloe Loughnan aynı ekipte!

Show TV'de yayınlacak Bu Tarz Benim yarışması, yeni ekibiyle 19 Ocak pazartesi günü ekranlarda olacak. Sunuculuğunu Ebru Akel'in yapacağı ekibin jüri kadrosunda; ünlü moda tasarımcısı Cemil İpekçi, sansasyonel moda yazarı Sibel Arna ve marjinal tarzıyla dikkat çeken stil danışmanı Umut Eker’in yer alacağı ‘Bu Tarz Benim' merakla bekleniyor. Bu ekibin yanı sıra Bülent Ersoy'un hafta sonu yer alacağı jüri koltuğuna oturacak bir diğer isim Serdar Ortaç'ın manken eşi Chloe Loughnan Ortaç olarak belirlendi.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/hayat/bulent_ersoy_bu_tarz_benimde_juri_uyesi_oldu-1270575

Bu Tarz Benim'in son jüri üyesi: Chloe Loughnan Ortaç
Hem yarışmacıları hem skandallarıyla konuşulan Bu Tarz Benim yarışmasının yeni jüri üyesi Serdar Ortaç'ın eşi manken Chloe Loughnan Ortaç oldu.

fft81_mf3152159.Jpeg

Bu Tarz Benim’in TV 8’deki jüri koltuğunda İvana Sert, Show TV ’deki jüri koltuğunda ünlü popçu Serdar Ortaç’ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan oturacak.

Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği ve jüri kadrosunda; moda tasarımcısı Cemil İpekçi, moda yazarı Sibel Arna ve stil danışmanı Umut Eker’in yer alacağı Bu Tarz Benim’in jüri koltuğuna oturacak son isim de belli oldu.

IVANA'NIN KOLTUĞUNA OTURACAK
Jüriye son olarak Serdar Ortaç'ın manken eşi Chloe Loughnan Ortaç da dahil oldu. Chloe Loughnan Ortaç, Ivana Sert'in koltuğuna oturacak.

fft16_mf3152171.Jpeg

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/hayat/bu_tarz_benimin_son_juri_uyesi_chloe_loughnan_ortac-1270278

Bu Tarz Benim'in son jüri üyesi: Chloe Loughnan Ortaç
Hem yarışmacıları hem skandallarıyla konuşulan Bu Tarz Benim yarışmasının yeni jüri üyesi Serdar Ortaç'ın eşi manken Chloe Loughnan Ortaç oldu.

fft81_mf3152159.Jpeg

Bu Tarz Benim’in TV 8’deki jüri koltuğunda İvana Sert, Show TV ’deki jüri koltuğunda ünlü popçu Serdar Ortaç’ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan oturacak.

Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği ve jüri kadrosunda; moda tasarımcısı Cemil İpekçi, moda yazarı Sibel Arna ve stil danışmanı Umut Eker’in yer alacağı Bu Tarz Benim’in jüri koltuğuna oturacak son isim de belli oldu.

IVANA'NIN KOLTUĞUNA OTURACAK
Jüriye son olarak Serdar Ortaç'ın manken eşi Chloe Loughnan Ortaç da dahil oldu. Chloe Loughnan Ortaç, Ivana Sert'in koltuğuna oturacak.

fft16_mf3152171.Jpeg

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/hayat/bu_tarz_benimin_son_juri_uyesi_chloe_loughnan_ortac-1270278
chloe nin üstündeki kıyafet berbat bence:KK53:

ivana nin gitmesini yadirgadim bulent ersoyunda bu kodroda pek bir anlam kazanacagina inanmiyorum biraz kadroda saclamamislar sanirim

Aman bu garip yarışma devam ediyor mu hala?
Bülent Ersoy evladımmmm o ne öyle ahahah deyip eser gürler, milleti yerden yere vurur, hemde diğer jüri üyeleriyle tartışır raiting olur diye jüri yapılmıştır.

Bugün gördüm TV8 de de bu tarz benim başlayacak ya da başladı eski kadroyla.:KK53:

Hiç tarzım bi program değil, zaten ben de tarz deyılım:D tam B. Ersoy'luk bi iş bence, reklamlardan gördüğüm kadarıyla yarışmacılar da aynı tip, hepsi de kokoşluğun zirvesinde, olmuş bence uymuşlar.

Back
X