Bülent Ersoy 7 saatte değişti

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Gittiği kuaför salonunda usta eller tarafından bambaşka biri haline geldi

Bülnet Ersoy bu defa kameralara Etiler'deki bir güzellik salonunda yakalandı.

7 saat boyunca güzellik salonunda kalan Ersoy katılacağı özel bir gece için saç ve makyajını yaptırdı.

bulent-ersoy-7-saatte-degisti-6349866.webp
fft16_mf6349854.webp
fft16_mf6349855.webp
fft16_mf6349856.webp

Milliyet

Ben bunun haberini izlemiştim ve şaşırmıştım,sacındaki peruk olmasına rağmen 7saat gecirmiş kuaförde,boya yok yani bu 7 saatin içinde:KK57:
Bir insan 7 saatte uyuyabilir ve uykusunu almış,dinć halde uyanabilir,7 saatte çalışıp mesaisini bitirebilir ama 7 koca saat kuaförde ne yapılır ,nasıl durulur anlamadım.

Ben bunun haberini izlemiştim ve şaşırmıştım,sacındaki peruk olmasına rağmen 7saat gecirmiş kuaförde,boya yok yani bu 7 saatin içinde:KK57:
Bir insan 7 saatte uyuyabilir ve uykusunu almış,dinć halde uyanabilir,7 saatte çalışıp mesaisini bitirebilir ama 7 koca saat kuaförde ne yapılır ,nasıl durulur anlamadım.
Takma saç takma göz takma dudak takma kiprik takma tırnak derken....saatler saatler :))

Alçımı sürmüş yüzüne o_O

7 saat mi 7 dk'lık bile iş yok ortada. Zaten badanali gitmis kuafore, bi kafaya peruk geçirmiş ruj sürmüş. Ağda da yaptirmadigina gore 7 saat ne yapmis acaba :)

Ben günde 6 saat uyuyorum, bu kadın 7 saatini kuaförde geçiriyor iyi ki Bülent Ersoy değilim :D

7 saat ne ya...yüz nakli bile en fazla 1 saat sürüyor :)) nakil yapsaydi daha kârlı çıkardı ..Kuaför parasindan kurtulurdu:))))

Back
X