Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam canım, aynı konudan bende şikayetçiyim. yağçözler cifler çamaşır suları neler denedim. sarı sarı su kireci birikmiş. ne yaptıysam nafile. plastik olduğundan çaydanlık gibi kaynatamıyoruz da :) bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa ne güzel olur :)
Arkadaşim eğer bulaşıklığın alt kısmı plastikse onu sulandırılmış kireç çözücüyle silebilirsin ama metalse kararma yapabilir ben sürekli sepetin hem içine hemde dışına kireç çözücü döküp biraz beklettikten sonra yıkıyorum tertemiz oluyor...aynı şeyi lavabolar içinde deneyebilirsiniz...kolay gelsin..
Arkadaşim eğer bulaşıklığın alt kısmı plastikse onu sulandırılmış kireç çözücüyle silebilirsin ama metalse kararma yapabilir ben sürekli sepetin hem içine hemde dışına kireç çözücü döküp biraz beklettikten sonra yıkıyorum tertemiz oluyor...aynı şeyi lavabolar içinde deneyebilirsiniz...kolay gelsin..
hani şu çaydanlıklar kireç tuttuğunda kullanılan kireç çözücüler var ya işte onu biraz suyla birlikte sepete dökün direk dökmeniz zarar verir diye öyle demiştim birde benim kullandığım sıvı şeklinde sprey şeklinde değil...
hani şu çaydanlıklar kireç tuttuğunda kullanılan kireç çözücüler var ya işte onu biraz suyla birlikte sepete dökün direk dökmeniz zarar verir diye öyle demiştim birde benim kullandığım sıvı şeklinde sprey şeklinde değil...