Bulaşıklarımı parlatmak için ne yapmayılım?

gulizgul

gulizgul.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
4.581
9
358
Muğla
Bulaşık makinemden bardaklar ışıl ışıl çıkmıyor. bulaşık makinesinin herbişeysi tamam parlatıcısı, tuzu falan...ne yapabilirim ışıl ışıl çıkması için varmı bi bilginiz..şimdiden tşkler...

bendede aynı sorun vara ma bu bulaşık makinasının kötü yanı sanırım camları ve kalitesiz porselenleri çiziyor çaresi varmı bilimiyorum varsa bende öğrenmek isterim ben yeni bardaklarımı atmıyorum artık makinaya çünkü mahvuluyor misafirin önüne çıkacağı kalmıyor

Valla benim vestel marka makinem aynısını yapıyordu şikayet ettim gelip yaptılar birde sıvı deterjan önerdiler ben de bir kere sıvı arap sabunu denedim baktım çok güzel artık onu kullanıyorum. ılk önce servisi arayın bir baksınlar sonra sıvı deterjan kullanın ya da benim gibi sıvı arap sabunu

kızlar bulaşık makinasının parlatıcısını tuzunu ilacını hep aynı marka kullanın
farklı marka olursa çiziyor ve güzel yıkamıyor bilginize..........a.sa.s

bazı deterjanların cam koruyucuları var onlardan alabilirsin.5 i bir arada falan oluyoya içinde cam koruyucusu oluyo onlar bide ben jel deterjan kullanıyorum eskisi gibi çizilme olmuyoyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…