• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulaşıklar yıkandıktan sonraki koku

incitanemm

oyunu sen bozuyosunnn
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
257
0
116
Diğer
kızlar ben bulaşıklarımı makinada yıkıyorum vede calgonitin 5i 1 yerde tabledini kullanıyorum ayrıyetten tuz ve parlatıcı kullanıyorum bide makine kokusu bila altım ama bulaşıklar yıkandıktan sonra deterjan kokuyorr su içerken falan kokusu çok geliyor burnuma sini oluyorum yaaa yıkanmış bardakları falan kullanmadan tekrar çalkalıyorum
yokmu bu konuda yardım edecek biriyerimseniben

5i 1 yerde kullanıyorsan diğerlerine gerek yok içine sinmiyorsa yıkanıp bittikten sonra 1 kez daha durulama yap ve kapağını açık bırak.......

bardakları dolaba kaldırırken bide yere doğru değilde ağzı yukarıya doğru açık duracak şekilde yerleştir en azından koku içinde kalmaz dışarıya uçar gider bi dene belki işine yarar

canım kesinlikle makinanın içine calgonitin kokularından koyman lazım yoksa sıcaktan çıkan garip bi koku oluyo bende herşeyi bi kokalrım kendi evimde olsam bile istersen içine koyduklarına bağlı biraz koyu kıvamlı kloraklardanda koyabilirisn

arkadaşlar makinenizde bulaşıklar yıkandıktan sonra soğuyana kadar kapağını açmayın .çünkü makine bititrdikten snra gaz çıkışı oluyomuş ve denedim açmadım kapağını koku gitti.akşamdan yıkayıp açmayın sabah açın mesela.

arkadaşlar makinenizde bulaşıklar yıkandıktan sonra soğuyana kadar kapağını açmayın .çünkü makine bititrdikten snra gaz çıkışı oluyomuş ve denedim açmadım kapağını koku gitti.akşamdan yıkayıp açmayın sabah açın mesela.

bunu deniycem...bende aksine hemen açıyorum soğusun diye koku yapmasın diye...deniycem..teşekkürler

bende calgonit 5 i bir arada kullanıyorum

birde onun makine kokusunu gidericisi var oda sabit makinede duruyor

ama hiçbir koku yok benim bulaşıklarımda

makine bittikten sonra hemen açmıyorum yaklaşık 2 saat filan bekliyor ondan sonra açıp ağızları dolaba ters gelecek bi şekilde diziiyorum

Back
X