- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.712
Hee tahmin de etmiştim gerçi :)Reklama girecek ama Frosch
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee tahmin de etmiştim gerçi :)Reklama girecek ama Frosch
58' 60 derece normal aslında. Benimki bosch genelde 55' programı kullanıyorum.
70 derece çok yağlı balık bulaşığında falan kullanırım.
Ben hep finish sıvı kullandım. Geçenlerde mintax tablet aldım ekonomi yapayım diye. 2 sefer tam erimediğini görüp vazgeçtim.
Bence bir yetkili servise sorun. Makinede boşken de koku var mı?
Hızlı 58 dediğiniz kaç dakika yıkıyor eğer yıkayıp kısa sürede bitiriyorsa uzun program tercih edin,ben uzun programı kullanıyorum 2.5 -3 saat arası oluyor,kısa programlarda çabuk bitsin diye su ve elektrik çok harcanıyor ve yıkama ayarınız kısa ise güzel durulanmıyordur,bizim evde ki makinede arçelik güzel yıkıyor.Ben toz deterjan kullanıyorum güzel yıkıyor birde makine için satılan limon kokuları var ondan takıyorum.
Hızlı program dediğiniz programdan da olabılir.
Makınanın program olan kısmının resmını çekip atarmısınız.
Ne gibi programlar var bakalım.
Bende fairy kullanıyorum. Ama aşırı kimyasal içerdigini bilmiyordum. Yorumunuzu okuyunca merak ettim. Siz ne kullanıyorsunuz peki
ya çamaşır suyu hayatta durulanmaz arkadaşlar, bunu yapmayın kendinize ve ailenize...kokarsa koksun valla, o pis meret dakikalarca suyun altında tutsan, ovalasan da elden bile çıkmıyor.zararlı ama ben onsuz yapamıyorum
kapağına çamaşır suyu damlat biraz. olmaz koku falan. bir de yarım limon koyanlar var kaşıklı kısmına . onlarda llimon kokuyor güzel oluyor diyorlar.
ha son olarak bir bardak sirke döküp boş çalıştır içi de temizlenir makinenin.
Tableti eritmeyen program sıvı deterjanı da arıtmıyor. Sadece siz görmüyorsunuz kalıntısını. 55 dk çok kısa bir süre. Makinelerin normal ve eko programları en az 2-2,5 saatte yıkarlar. Bazı makinelerde 3,5 saat oluyor eko programlar.
Ayrıca hızlı yıkama daha çok elektrik su harcıyor.
ya çamaşır suyu hayatta durulanmaz arkadaşlar, bunu yapmayın kendinize ve ailenize...kokarsa koksun valla, o pis meret dakikalarca suyun altında tutsan, ovalasan da elden bile çıkmıyor.
İlk zamanlar kullandığım tablet deterjanları eritiyordu. Mintaxdan sonra oldu eritmeme durumu.
Çok yağlı koku kalacak bir bulaşık değilse 2 saat yıkaması bana göre gereksiz. O program da bu durumlar için var bence..
Arada bir uzun yıkatıyorum zaten..
ya bu bakteri, virusler, aman ölüyoruz dikkat diye aşırı bir proganda sonucu çamuşur suyunun piyasaya sürüldüğünü biliyorsundur.çok haklısın ben ellerimi bile çamaşır suyuyla yıkıyorum ya. bırakmam gerek ama annemden geçti bu bana. utanmasam içip içimi temizleyeceğim. ki titiz de değilim.
ya bu bakteri, virusler, aman ölüyoruz dikkat diye aşırı bir proganda sonucu çamuşur suyunun piyasaya sürüldüğünü biliyorsundur.
Sonra ne oldu, çok temiziz ama yeni nesiller hep astımlı, alerjili doğuyor...doğurganlığında sıkıntı olan kadın bilir misin annelerimiz nesliden? Şimdi bir sürü kadın tek çocuk için klinik klinik dolaşıyor.
Yapmayın...hele cildinize temas...ay Allah korusun, bir tane bedeniniz var, yedek parçanız yok
kardeşim de tıp doktoru. o da lösemi olacaksınız sonunda benim tabaklarımı bardaklarımı siz yıkamayın diyor annemle bana. çok haklısın. en iyisi madem konu açıldı doğal temizleyicileri araştırayım ben.
Finish de bende çok zor eriyor nedense yüksek ısıda bile.Bitkisel deterjanlar hariç hepsi zaten çok kimyasal içeriyor ama fairy 70 derecede bile çok parfüm bırakıyor. Ben de 1 kez denedim artık kullanmıyorum. Finish Quantum kullanıyorum. Öyle parfümlü değil.
Finish de bende çok zor eriyor nedense yüksek ısıda bile.
Ben procter & gamble, Unilever vb şirketlerde çalıştım.Fairy aşırı kimyasal içeren bir ürün...tercih etmezdim.
Yumurta kokusunun sebebini bilmiyorum, ama tükettiğiniz bir limonu makinenin içine koyarsınız çok güzel kokuyor bulaşıklar.