Bulaşık Yıkamak

elimde yıkamıyorum ama yerleştirmek vs çok canımı sıkıyor bazen eşimde gecen gün plastik bardakk tabak alalım diyiip duruyor. düşünsene evde plastik bardak tabak kullanıyorsun. misafir gek-liyor onlarada şık olanlarından alıyorsunnn....

Bayılıyorum bulaşık yıkamaya ya değişik kokulu bulaşık deterjanlarıyla köpürte köpürte yıkıyorumm ama ellerde pıtır pıtır oluyor

Ömrümün bu şekilde geçeceğini hatırlatan bir eylem.

bozulan bulaşık makinasının gerçekleştiremediği eylemi kör kendi işini kendin gör vasfıdır

kalabalık misafir grubundan nefret etmek için çok geçerli bi sebep.heleki bulaşık makinesi bozulmuşsa veya yoksa..

eve gelen cocuklara tabaktakiler biticek derken o içindekileri boşaltmaktan iğrendiğimdendir keşke anneleride bulaşıkları yıkayıp gitse

Bulaşık yıkamaya üşenirken makinem olsa derdim, şimdi içindekileri yerleştirmek zor geliyor. Kadınlar bunu asla sevemeyecek:)

Hergün makineyi çalıştırinca kocama bozulunca bidaha alırsın diye sorduğum bi durum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…