Şimdiye kadar hiçbir zararını görmedim.Zira bulaşık makinesinde 2-3 seneden beri kullanıyorum.
Bulaşık ve çamaşır makinasını temizlemek için;sirkkeden yararlanıyorum.Ve sonuç harika...! Bunu Arçelik servisten gelen görevli önermişti.Geçenlerde çamaşır makinası su akıtıp kötü yıkamaya başlayınca çamaşır makinesinde de denedim.Şimdi süper yıkıyohihoyyyt
Uygulama söyle:Yarım şişe kadar sirkeyi makinanın içine (çamaşır makinasında göze) boşaltıp, makinayı boş olarak çalıştırıyosunuz.Bütün kireci yok ettiği gibi bulaşık makinesin de oluşan kötü kokularıda alıyor.Çamaşır makinesin içine biraz da kireç çözücü ekledim.Kısa program uygulayıp, suyu tahliye ettim.Dediğim gibi sonuç süper herkese tavsiye ederim:teytey:
bende bır sure bulaşık makınasında sırke kullandım fakat daha sonra makınaya Zarar verır mı dıye tereddut ettım bıraktım.2-3 senedır kullandığınıZı söyluyorsunuZ.makınanıZIn ıç aksamına bır Zararı olmuyor değılmı?sırke bır sure sonra plastık ve çelık aksamını erıtıyor dıye duymuştum
ya bana bi akıl verirmesiniz anlayamadım da
çamaşır makinasında detarjan koyduğumuz yere sirke koycaz üstünede kireç sökücümü dökcez
bu uygulamayı anlatırmısınız
bide bulaşık makinasında detarjan koyduğumuz yere koymıcaz makinanın içinde dökcez akmazmı o ?
bende deniycem inşallah ama 10 yıllık bir makinam var ve hiç kalgon filan kullanmıyorum güzel sonuç alırmıyımki?