Bulaşık makinesinde yıkanan tabaklarda aşırı deterjan kokusu!!!

Kalibrasyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
36
25
88
35
Merhaba ben yemek yerken ya da bir şey içerken artık yemek değil deterjan yiyor gibiyim gebeyim kokuya çok hassas olmaya başladım ama sadece ben değil eşim de çok rahatsız oluyor artık çıkan tabakları tekrar elimde duruluyorum bu arada fairy kullanıyordum şimdi finish sıvı deterjan aldım bakalım ne olacak. Sizede de bu gibi durumlar oluyor mu oluyorsa nasıl çözüm buluyorsunuz öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba, bizde de asiri yogun parlatici kokusu geliyordu ama artık parlatici yerine beyaz sirke kullaniyorum. O kokudan kurtulduk

biz hem deterjan hem parlatıcı olarak sirke kullandık (elma sirkesi) gayet güzel temizlendi ve böyle bir koku sorunumuz kalmadı. evdeki deterjan bitince hep böyle yapmaya karar verdik . bir deneyin isterseniz

Parlatıcı yerine sirkeyi bende çok uzun zamandır kullanıyorum ve maşallah hiçbirşey olmadı makineme. Fairy marka kullanıyorum bende ve dediğiniz gibi çok koku yapıyor tabak bardak ve özellikle tencerelerde. yıkamadan bende kullanamıyorum. Doğal ürünlere yönelmemiz gerekiyor sanırım. Domol markasının tabletini kullanan var mı acaba ?

Fairy kullanıtorum ve bende de aynı sorunu yaşıyordum. Elma sirkesi deneyeceğim. Ayy çok teşekkürler, umarım kurtulurum o kokudan

Kaşıklıgin bir bolmesine kullanılmış limon koyun. İki tane falan koyun mumkunse. Mis gibi limon kokuyor o zaman.

Merhaba ben yemek yerken ya da bir şey içerken artık yemek değil deterjan yiyor gibiyim gebeyim kokuya çok hassas olmaya başladım ama sadece ben değil eşim de çok rahatsız oluyor artık çıkan tabakları tekrar elimde duruluyorum bu arada fairy kullanıyordum şimdi finish sıvı deterjan aldım bakalım ne olacak. Sizede de bu gibi durumlar oluyor mu oluyorsa nasıl çözüm buluyorsunuz öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Aynı sorunu ben de yaşadım tekrar elimde duruluyorum makine çalışırken mutfak kapısını açıyorum makinenin önünden bile geçemiyordum şu an beş aylık hamileyim hem bulantım geçti hem de koku hassasiyetim bu arada ben de fairy kullanıyordum çok güzel temizliyor ama kimyasalı çok güçlü o yüzden çok kokuyor şu an pril tablet kullanıyorum rahat ettim arada bazen yıkanmamış bardak tabak çıkıyor ama koku çekmekten iyidir bence bi dene derim

Fairy de var o sıvıda , finişhte prilde falan yok . Onları bölüyordur belki .
Finishi kullandım hep yuvarlak su lekeleri bıraktı dıye almıyorum daha.prili denemedim henüz.fairy kullanıyorum cok memnunum tencerelerde koku alıyorum bende

Finishi kullandım hep yuvarlak su lekeleri bıraktı dıye almıyorum daha.prili denemedim henüz.fairy kullanıyorum cok memnunum tencerelerde koku alıyorum bende
Şu an bizde fairy kullanıyoruz. Koku filan hissetmedim . Hiç kısa programda çalıştıröıyorum. Ya ekonomide ya yoğunda. Onlarda iki -3 saat sürüyor. Belki ondan koku kalmıyordur. Sürekli şokta insanların elinde mintax görüyorum. Alıyorlar. Fiyatıda uygun . Bitmek üzere evdeki. Acaba denesemmi diyorum.

Şu an bizde fairy kullanıyoruz. Koku filan hissetmedim . Hiç kısa programda çalıştıröıyorum. Ya ekonomide ya yoğunda. Onlarda iki -3 saat sürüyor. Belki ondan koku kalmıyordur. Sürekli şokta insanların elinde mintax görüyorum. Alıyorlar. Fiyatıda uygun . Bitmek üzere evdeki. Acaba denesemmi diyorum.
Ben hep kısada calıstırıyorum acaba ondan mı koku alıyorum

Bilmiyorum kısa bana durulanma konusunda güvenilir gelmiyor. Makine iyce dolduktan sonra genelde ekonomiyi tercih ediyorum. Fazla yağlı varsada yoğun. İlk zamanlar hızlı programda deterjan köpükleri gördüm. Ondan beridir hiç kullanmıyırum.

Bilmiyorum kısa bana durulanma konusunda güvenilir gelmiyor. Makine iyce dolduktan sonra genelde ekonomiyi tercih ediyorum. Fazla yağlı varsada yoğun. İlk zamanlar hızlı programda deterjan köpükleri gördüm. Ondan beridir hiç kullanmıyırum.

Back
X