• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulaşık makinesi sorunu

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.027
3.961
773
50
Ankara
arkadaşlar bulaşık makinem bozuldu .Şimdi sorum şu:bosch gibi tutulan markalrın içi polikarbon denen bir malzemeymiş.yani plastik gibi görünüyor .bunun bir önemi varmı plastik koku yapıyor diyorlar acaba tamamı çelik olanlardan mı alsam?bilen varsa yanıtlarsanız sevinirim .şimdiden teşekkürler bakıp geçmezseniz iyi olur çünkü yarın gidip alıcam.

Benim de bulaşık makinamla başım dertte. Yıkama bitip kapağı açtığımda makinanın dibinde köpükler görüyorum. Bulaşıklarda herhangi bir köpük veya bulanıklık yok ama dibinde varsa muhtemelen bulaşıklarda da az da olsa deterjan kalıyordur. Tablet deterjan kullanıyorum, acaba fazla mı geliyordur? Toza veya jele mi geçsem?

arkadaşlar bulaşık makinem bozuldu .Şimdi sorum şu:bosch gibi tutulan markalrın içi polikarbon denen bir malzemeymiş.yani plastik gibi görünüyor .bunun bir önemi varmı plastik koku yapıyor diyorlar acaba tamamı çelik olanlardan mı alsam?bilen varsa yanıtlarsanız sevinirim .şimdiden teşekkürler bakıp geçmezseniz iyi olur çünkü yarın gidip alıcam.

bosch un çok iyi yıkamadığına şahit olmuştum bir komşumuzdan... iç kısmını bilemem ama samsung un içi polikarbon bir makinası var işyerimde sürekli kokuyor. uzun programda da kısa program da da hiç temiz de yıkamıyor. bulaşık makinesinde ya hotpoint ariston ya da arçelik i tek geçerim.biz evde arçelik kullanıyoruz.hemde 2 pogramlı herkes çabuk bozulur temiz yıkamaz dedi aldırmadık aldık 4-5 programlı çok çok pahalı makinelerden bile kat kat iyi yıkıyor kaç yıl oldu hiçbir mutfak eşyamızda yıpranma ve çizilme yok..

Benim de bulaşık makinamla başım dertte. Yıkama bitip kapağı açtığımda makinanın dibinde köpükler görüyorum. Bulaşıklarda herhangi bir köpük veya bulanıklık yok ama dibinde varsa muhtemelen bulaşıklarda da az da olsa deterjan kalıyordur. Tablet deterjan kullanıyorum, acaba fazla mı geliyordur? Toza veya jele mi geçsem?

slmlar. ben de aynı sorunu yasıyorum hatta bununla ilgili konu açmıştım. bana da tablet kullan falan dedı arkadaslar ben jel kullanıyorum. ama görüyorum ki sen de jel mı kullansam demışsin. markası bo..h makinemin. ekstradan durulama yapıyorum ben de. sende son durum nedir, herhangi bir gelişme var mı?*

ben bosch kullanıyorum gayet memnunum tüm beyaz eşyalarım aynı marka hiçbi sorun yaşamadım

benim bulaşık makinem vestel geztapocum...çok memnunum...gayet güzel yıkıyor bi sorun da yaşamadım....
beyaz eşya şans meselesi canım yaa...ben iyi derim başkası kötü der...
ama tamamı çelik olması gerekiyor....hem sağlık açısından hemde kullanış açısından daha efdal...

arkadaşım ben tecrübelerime dayanarak şunları yazabilirim. evimdeki herşey arçelik. a dan z ye. mini fırını ve set üstünde boya attı fakat çamaşır makinası ve bulaşık makinasından çok ama çok memnunum. bi kere proğramı en az 3 kademeli olsun nedenmi çünkü 2 proğramlılarda derece farkı var. 3 proğramda kesinlikle derecesi daha yüksek yarın sorabilirsin hangi marka olursa olsun sistem böyle işliyor. 2 proğramlıda tuz göstergesi yok. yani tuz bitince ışık yanmıyor.3 proğramlıda buda var. ayrıca az bulaşık diye farklı bi seçeneği var. bunuda düşün. deterjan olarak prili şiddetle tavsiye ederim en az 7 etkili olanı kullan. ya 7 etkili yada multi perfect. şimdilik aklıma gelenler bunlar haaa marka olarak ya arçelik yada bosh diğerlerini boşver. hele bi marka var vstl genelde bütün ürünlerinde elektrik kaçırıyor yani el titretiyor ıslak yada nemliyken tuttuğunda. arçelikte öyle değil seçim senin şimdiden hayırlı olsun.unutmadan kaşık çatal koyduğun sepetteki aparatı sakın çıkarma. ben senelerdir tek tek koyuyorum çatal kaşığı bir kere bile leke kaldığını hatırlamam. çoğu kişi erindiğinden çıkarıyor

Back
X