Suan finish clasic kullanıyorum tuz ve parlaticida ayni finish zaten servis onerdi ama bi ise yaramadi
Sizindemi gökkuşagı lekeler oluyodubenimki de siemens (boshla aynılar) finish kullanırken bardaklarda su lekesi kalıyordu, fairy kullanıyorum şimdi, tuz ve parlatıcı kullanmıyorum, parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum, pırıl pırıl çıkıyorlar
Sizindemi gökkuşagı lekeler oluyodu
doğru bnm makinayı kuran adamada aynısı söyledi peçete ile alınacakmışSaçmalamis bence adam
ne alakası var
Kokusuna napmak lazım açınca makinayı ögruyorum resmen
Finish clasic ben bi iki defa kullandim ama berbat yapti bulasiklarimi.benim makinam arcelik.Suan finish clasic kullanıyorum tuz ve parlaticida ayni finish zaten servis onerdi ama bi ise yaramadi
bu sorun bulaşık makinesinden değil parlatıcıdan kaynaklı bir sorun. parlatıcınızın ayarını 2 konumuna getirin ve de beyaz sirke kullanmanızı öneririm.Arkadaşlar meraba aranizda bosch sms68l08 marka bulaşık makinasi kullanan varmi ben bu ürünü kullaniyorum ve hic memnun degilim cam esyalari gökkusagi gibi cikariyor resmen bulaşık makinasindan soğudum bu ürünü kullanan ve ayni sorunu yasayan varsa cözüm bulmama yardim edermisiniz
Eşimin ailesi 20 senedir bosch marka kullanıyor çok memnunlardı, biz de evlenirken bosch aldık çok şükür çok memnunum. Aynı şekilde birçok tanıdığım da bosch marka beyaz eşya kullanıyor memnunlar. Bu kanıya nasıl vardınız ki ?Bosch un hiçbir ürünü kaliteli değilki zaten... Beyaz eşya da arçelikten şaşmam...
Fairy kullanmayı dene finish benim bardaklarımı çizmişti, sıvı deterjanı da çay lekelerini bile çıkarmamıştıSuan finish clasic kullanıyorum tuz ve parlaticida ayni finish zaten servis onerdi ama bi ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?