Düsürdük suan en düşükteparlatıcı kullanıyorsanız biraz ayarını düşürebilirsiniz
Suan finish clasic kullanıyorum tuz ve parlaticida ayni finish zaten servis onerdi ama bi ise yaramadideterjan ve parlatıcınızın markası ne? parlatıcı yerine elma sirkesi kullanın bu arada, hem sağlıklı hem de o tuhaf kokuyu ve renklenmeyi yaratmıyor.
Bundan once arcelikte kullandim ama ondada sıkıntılarim olduBosch un hiçbir ürünü kaliteli değilki zaten... Beyaz eşya da arçelikten şaşmam...
annemin bulasik makinesi 20 yillik ama bulasiklari gicir gicir parlatiyr, benimki 5 yillik ama malesef iki iyi yikadiysa 3 kirli birakiyor
zaman gectikce insanlar gibi esyalarda sahtelesiyor sanki....
Sadece su ile duruluyorumbardakları tabakları yıkayıp da mı makineye yerleştiriyorsunuz?
Aynenannemin bulasik makinesi 20 yillik ama bulasiklari gicir gicir parlatiyr, benimki 5 yillik ama malesef iki iyi yikadiysa 3 kirli birakiyor
zaman gectikce insanlar gibi esyalarda sahtelesiyor sanki....
Tuzu var ama limonu dedigin gibi bende yapiyorum ama bu sorunu cözemedim bi türlü bütün cam eşyalarim gökkuşagi gibi olduBulaşık makinesinin tuzu bitmiş olabilir. Onu kontrol etmelisiniz.
Bir de limonu ikiye bölüp yarısını (suyunu kullandığınız bir limonun kalan kısmıda olur) bulaşıkların oraya koyup çalıştırırsanız; hem kötü kokuyu alır, hem de parlatır.
1 ay kadar önce yeni makine aldık. servis üstüne basa basa bardak tabaklarınızı yıkamayın sadece peçeteyle falan fazla bulaşığını alın yerleştirin dedi. siz yıkayınca makine yıkayacak bişi bulamıyor ya bulandırıyor ya da çiziyor dedi.Sadece su ile duruluyorum
1 ay kadar önce yeni makine aldık. servis üstüne basa basa bardak tabaklarınızı yıkamayın sadece peçeteyle falan fazla bulaşığını alın yerleştirin dedi. siz yıkayınca makine yıkayacak bişi bulamıyor ya bulandırıyor ya da çiziyor dedi.
birde parlatıcı ayarın çok yüksek olabilir.
Deterjanınızda ya da parlatıcınızda da sorun olabilirBundan once arcelikte kullandim ama ondada sıkıntılarim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?