Bulaşık makinesi sepetinde oluşan paslar

Ablamın makineside arcelik paslanmış iç telleri cuma günü servis geldi değiştirdi 700 lira

Ürün satıştan kalktıktan sonra 10 yıl yedek parça temin zorunluluğu var, servis bir şekilde bulur. Eğer yetkili servis elimizde yok derse merkezi arayın.

Bu konuda yetkili servislerin sözüne çok güvenmeyin; müşteri memnuniyetine ciddi önem verirler, şikayetinizi merkez yedek parça ekiplerine ulaştırmaya bakın.

Neden paslandığını ben de anlamadım. Çamaşır suyu falan de koymuyorum hiç. Çamaşır suyu aşındırma yaptığı için paslanma yapar diye duymuştum. Hadi eskidi diyeceğim daha bir yıl oldu. Her seferinde kaçık çatal bıçak kontrol etmekten, tekrar elde yıkamaktan yoruldum inanın.

Aynı model bizde var bende arıyorum paslandı nerede bulursanız yazar mısınız ben de alayım ...
Dün Arçelik bayisine sorduk 270 TL fiyatı, 2 gün içerisinde getiririz dediler. Pahalı bulduğumuz için spotçulara sorduk. 2- 3 yer dolaştık. En sonunda bir spotçuda bulduk. 100 TL dedi. Daha fazla da indirim yapmadı. Servislerde daha pahalıdır, gidin oradan alın öyleyse dedi. Hiç pas yok üzerinde . 1 ay kullanmış birisi. Makinenin anakartı yanmış, parçalarını satmak zorunda kalmış o kişi. Sizi 5 yıl idare eder dedi. Biz de fiyatı uygun diye aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…