Sorun deterjanda degil makinada şuan. Boş çalıştırılmış temizlenmis makina bu sekilde olmamali diye düşünüyorum. Resmen çamur var sanki içinde.Genelde bosch bayileri fairynin toplarını öneriyorlar, hepsi bir arada olanı. Bir de onu dene istersen.
oyyy şiirin bibi sen mi geldin kuzumEn iyisi servis çağırmak içide bi garip makinanı sarı sarı ama servise bitkisel kullanıyorum demeyin müşteri hatası derler hemen
canım o şebeke suyundan bence . muslugunun agzına filtre tak. 1 mılyonculata olması lazım ya da tülbet, atlet kes tak oyle ac suyu 1 gun kulan sonra ac bak ıcıne bence aynı tortuları göreceksınSorun deterjanda degil makinada şuan. Boş çalıştırılmış temizlenmis makina bu sekilde olmamali diye düşünüyorum. Resmen çamur var sanki içinde.
ben denedım işe yaramıyorMakinenin pervaneleri var , işte onların deliklerine bazen, çekirdek kabuğu, limon çekirdeği gibi şeyler kaçıyor, delikler tikaninca tam güzel yikamiyor makina. Pervaneleri çıkarıp yıkayın. Muhtemelen sonuç alacaksınız .
ben makınayı yenı aldım aldıgımdan berı temız yıkamıyor kiMakinenin pervaneleri var , işte onların deliklerine bazen, çekirdek kabuğu, limon çekirdeği gibi şeyler kaçıyor, delikler tikaninca tam güzel yikamiyor makina. Pervaneleri çıkarıp yıkayın. Muhtemelen sonuç alacaksınız .
ben makınayı yenı aldım aldıgımdan berı temız yıkamıyor ki
arcelık almıstım o daha beterdı 1.5 yıl kulanamdım attım makınayıO zaman makinada sorun var sizin. Kuzenimin bosh marka makinesi vardı hiç yikamiyordu kirli çıkıyordu yine herşey. Bu da şans işi galiba. Benimkisi Arçelik çok memnunum . Aman nazar değmesin :)
arcelık almıstım o daha beterdı 1.5 yıl kulanamdım attım makınayı
Bi deneyeyim bakayim sudan micanım o şebeke suyundan bence . muslugunun agzına filtre tak. 1 mılyonculata olması lazım ya da tülbet, atlet kes tak oyle ac suyu 1 gun kulan sonra ac bak ıcıne bence aynı tortuları göreceksın
Pervaneleri temiz ondan yana da icim rahat. Kafayi yiyecegim boyle giderseMakinenin pervaneleri var , işte onların deliklerine bazen, çekirdek kabuğu, limon çekirdeği gibi şeyler kaçıyor, delikler tikaninca tam güzel yikamiyor makina. Pervaneleri çıkarıp yıkayın. Muhtemelen sonuç alacaksınız .