BULAŞIK MAKİNASI TABLETİNE GEREK YOKMUŞ

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
36
Merhaba arkadaşlar... Öncelikle bu mübarek ramazan gününde dilerim Rabbim hepimizin oruçlarını kabul eder. Ramazan olunca yemekte bulaşık ta sanki daha bi çok oluyo. Yemekten sonrada insanın üzerine ağırlık çöküyor. Normalde elimde yıkarım bulaşık ları misafir gelmediği yada yorgun olmadığım sürece. Ama ramazanda yıkayamıyorum yemek ten sonra ağırlık çöküyor. Bende makinaya atıyorum. Ama önemli olan şu ki BEN BULAŞIK MAKİNASI TABLETİNİ MAKASLA İKİYE KESİP YARISINI KOYUYORUM. :oops::21:diğer yarısını da çay tabağına koyup diğer çalıştırma da kullanıyorum. Şimdi şöyle ki ben bir iki sefer makinanın deterjan kapağının açılmadığını ama yinede bulaşıkları mın tertemiz çıktığını gördüm. E dedim o zaman az da koysam mis gibi yıkar dedim:KK58::KK58: ve tabletlerimi bölerek kullandım. Hem bulaşık larım eskiye oranla daha iyi durulanıyor. Kimyasal yutmuyoruz. Hem de tasarruf.:KK58::21::21: çünkü aslında bulaşığı temizleyen sıcak su ve buharmış. Ben yinede yarım koyuyorum. Sizde böyle deneyin hem tasarruf edin hemde kimseyle yutmayın. Memnun kalacaksınız ve banada dua edersiniz inş :KK22:

O makina tabletlerini kesmek cok zararli diye biliyorum. Paketini acmak bile hemen gozlerini bi garip yapiyor. Yanma oluyor. Insallah ellerinizi cok iyi yikiyosunuzdur ve evde bebek yoktur.

Galiba dediginiz bi sudan gecirilip oyle makinaya atilan bulasiklar icin olur ancak.
Masadan hemen makinaya atilan makarna tabagi kopuksun asla temizlenmez.

Ben tozlanmış bardakları falan ayda 1 sirkeli suyla geçiriyorum.
Normalde de bio-çözünür doğal bir bulaşık jeli kullanıyorum ama ne kadar sudan geçerse geçsin, yağlı bulaşıklar deterjansiz içime sinmezdi, koku yapardı diye düşünüyorum.

O makina tabletlerini kesmek cok zararli diye biliyorum. Paketini acmak bile hemen gozlerini bi garip yapiyor. Yanma oluyor. Insallah ellerinizi cok iyi yikiyosunuzdur ve evde bebek yoktur.

Galiba dediginiz bi sudan gecirilip oyle makinaya atilan bulasiklar icin olur ancak.
Masadan hemen makinaya atilan makarna tabagi kopuksun asla temizlenmez.
Tabiki sudan geçiriyorum. Ama zararlı olduğunu bilmiyordum. Tabiki iyice durulanıyor eller. Maalesef bebek yok:KK14:

bende fairy kullanıyorum jelli tabletlerden ama cam bardak cam kupalarım inanılmaz bulanık ve dalga dalga çıkıyor makineden

ne yapıyorsam olmuyor , cam borcamlarımda öyle çıkıyor,

sebebini bilen varsa bana yazsın lütfen

X