- 4 Mart 2016
- 366
- 171
-
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
Bize yetkili servis sirke hiçbir işe yaramaz demişti ama başka servislere de sormak lazımSirke denediniz mi?
Koku gidermiyormuymus? Sirke karbonat kokuya iyi gelir diye biliyorum.Bize yetkili servis sirke hiçbir işe yaramaz demişti ama başka servislere de sormak lazım
Ben parlatı yerine sirke kullanıyorum,Koku gidermiyormuymus? Sirke karbonat kokuya iyi gelir diye biliyorum.
Aynen ben de ise yariyor diye dusunuyorum. Servis seytanin avukatligini yapiyor herhaldeBen parlatı yerine sirke kullanıyorum,
hem kokmuyor, hem de kalın camlarda kalan deterjan rengi gidiyor.
Mavimsi çizgiler gibi olan
Yani onlar da söylemeleri gerekeni söylüyor.Aynen ben de ise yariyor diye dusunuyorum. Servis seytanin avukatligini yapiyor herhalde
Çamasır suyunu bıraktım kuzum ama bu kezde bulaşıklar hani yumurtadan sonra pis pis kokar ya (sası sası derler bizim buralarda) o şekilde koktu burnuma huylandım o yüzden çamasır suyu dısında alternatif aradımE çamaşır suyunu bırak?
Evet canım parlatıcı yerine sirke kullanıyorumSirke denediniz mi?
Makinam daha üç aylık canım filtresini de limon tuzu ile temizlememi söyledi servis temizledim bos bi şekilde limon tuzuyla çalıstrdm. Bulaşıkları da hiç pis koymam halbuki hatta eşim bazen takılır o bulaşık zaten yıkandı koyma bence makınaya yerine kaldır der. Bilmiyorum acaba bilinç altımı die düşünüyorum artık gerçekten çamasır suyunu küçüklükten beri fazlaca kullanırız.yani bulaşık deterjanı suyuna muhakkak damlatılırdı yüzey suyuna toz alma suyuna lavabolara vs.. Limonlu koku gidricide kullanıyorum bu arada :/Makine ni sık sık temizle onun için deterjan lar var filtre sini çıkar ayda bikere yıka oldukça bulasiklari ni artiksiz bi şekilde diz içine karma karışık da dizme istediğin marka deterjanı kullan yine de temiz kalır ve temiz kokar
Ayni takıntı bende de var temiz olan bulaşıkları çıkarıyorum sanki makine hiç deterjanla çalışmamış gibi o koku gitmiyor makinedenÇamasır suyunu bıraktım kuzum ama bu kezde bulaşıklar hani yumurtadan sonra pis pis kokar ya (sası sası derler bizim buralarda) o şekilde koktu burnuma huylandım o yüzden çamasır suyu dısında alternatif aradım
evet ecoda kullanıyorum deniycem 70i :) teşekkürlerBulaşıklarını yüksek derecede yıka,hani genelde eco da yıkanııyo ya bulaşıklar sern 70 derece olan programda vs. yıkattır.O zaman koku kalmaz