- Konu Sahibi beyazbegonvil
Pril sivi kirleri cikarmiyormus dye cok sikayet okudum yoksa onu alacaktim
canım be pril sıvı kullanıyorum uzun zamandır tertemiz yapıyor bulaşıkları....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pril sivi kirleri cikarmiyormus dye cok sikayet okudum yoksa onu alacaktim
Arkadaslar makinada bulasik yikamak stres verir oldu bana. 100luk calgonit finish aldim hala bitiredemedm. Eskidende calgonit kullanirdim hic sorun olmazdi. Sanirim teknoloji ilerledikce kotulesti bu deterjanlar.
Ya tablet erimiyor. Kac kere 2.ye yikadim
Ya bardak tabaklarda deterjan kalintilari oluyor. Elde yikiyorum yine.
Lutfen bana saglikli, temizleyen bir deterjan onerin. Kafamda pril jel ve fairy tablet var. Hagisini alsam
Arkadaslar makinada bulasik yikamak stres verir oldu bana. 100luk calgonit finish aldim hala bitiredemedm. Eskidende calgonit kullanirdim hic sorun olmazdi. Sanirim teknoloji ilerledikce kotulesti bu deterjanlar.
Ya tablet erimiyor. Kac kere 2.ye yikadim
Ya bardak tabaklarda deterjan kalintilari oluyor. Elde yikiyorum yine.
Lutfen bana saglikli, temizleyen bir deterjan onerin. Kafamda pril jel ve fairy tablet var. Hagisini alsam
kızlar birde benden size tavsiye çamaşır makinanızla bulaşık makinanızı aynı zmaanda çalıştırmayın,ikisini aynı anda çalıştırınca çamaşır makinesi suyu daha tazyikli alıyor ve bulaşık makinesi daha az su kullanıyor bu sebepten deterjanınız erimiyorve bulaşıklar kirli çıkıyordu. kaçkere tecrübe etmişimdir.ben brid tablet kullanıyrdum fena deildi ama sanki çok parlatmıyordu fairy tablete geçtim çok memnunum gerçekten güzel parlatıyor,ayrıca tuz veye parlatıcı kullanmıyorum
merhaba tuz parlatıcı kullanmayınca bardaklar beyazlamiyor mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.