- 3 Ekim 2007
- 14.287
- 34.791
- 39
-
- Konu Sahibi beyazbegonvil
canım öncelikle şunları bi yap belki sorun çözülür.. (olmazsa ben fairyi çok iyi diye duydum.. ben de calgon kullanıyorum)Arkadaslar makinada bulasik yikamak stres verir oldu bana. 100luk calgonit finish aldim hala bitiredemedm. Eskidende calgonit kullanirdim hic sorun olmazdi. Sanirim teknoloji ilerledikce kotulesti bu deterjanlar.
Ya tablet erimiyor. Kac kere 2.ye yikadim
Ya bardak tabaklarda deterjan kalintilari oluyor. Elde yikiyorum yine.
Lutfen bana saglikli, temizleyen bir deterjan onerin. Kafamda pril jel ve fairy tablet var. Hagisini alsam
Hazır konu açılmışken bende birşey sormak istiyorum. Bulaşık makinası geldiğinde yetkililer demişti ki tablet kullanacağın zaman tablet tuşu var ona bas ve tuz parlatıcı felan kullanma. Bende aldığımdan beri yani evlendiğimden beri tuz koymuyorum birşey olur mu ki. Yaklaşık 10 aydır yani. ?
sivi deterjan kullansaniz belki cözüm olur..makinada mi sorun var kapagindan tam atmiyor mu..
Bim'den aldığım bind toz deterjanı kullanıyorum ve çoooook memmunum fiyatıda çok ucuz
kaynanam calgonıt kullanıo ve cogunlukla erımıyo deterjan
ben prıl sıvı kullandım hıc memnun kalmadım faıry kullandıgımda cok memnundum
bu elımdekı deterjanda sınır getırdı bana bıtsın hemen faırıy e donucem bende
canım öncelikle şunları bi yap belki sorun çözülür.. (olmazsa ben fairyi çok iyi diye duydum.. ben de calgon kullanıyorum)
1. makinanaın deterjan gözü önünde hep kaşıklık oluyor ya oraya kepçe veya başka bişey koyduğunda deterjan kapağı açılamıyor olabilir dikkat et..
2. makinenin pervanelerinin tam çalıştığından emin ol.. bazen kanatlardan biri düşmüş olabilir.. ve pervanelerin deliklerinin tam açıldığından emin ol..
3. makinenin alt bölmesindeki ızgara gibi olan kısmın temiz olduğundan emin o. orayı çıkar ve elinde bi güzel yıka.
4. makinenin parlatıcı ve tuzunu kontrol et(tabletin hepsini içeriyor olsa bile sizin oaralrın suyufazla kireçlidir belki)
5. makine temizleme ürünlerinden de bi dene istersen