Bulasik makina deterjani stresim oldu. Tavsiyenize ihtiyacim var

beyazbegonvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
1.588
331
Arkadaslar makinada bulasik yikamak stres verir oldu bana. 100luk calgonit finish aldim hala bitiredemedm. Eskidende calgonit kullanirdim hic sorun olmazdi. Sanirim teknoloji ilerledikce kotulesti bu deterjanlar.

Ya tablet erimiyor. Kac kere 2.ye yikadim

Ya bardak tabaklarda deterjan kalintilari oluyor. Elde yikiyorum yine.

Lutfen bana saglikli, temizleyen bir deterjan onerin. Kafamda pril jel ve fairy tablet var. Hagisini alsam

Fairy den çok memnun kaldım ben, tavsiye ederim, ben de önceden calgonit tablet kullanıyordum ve özellikle çatal kaşıklarda çok kalıntı bırakıyordu, fairy de öyle birşey olmadı ve gerçekten bardaklar falan parlıyor...

Calgonit'in Quantum olanını kullanıyorum ben de. Çatallarda falan çok kuru leke olmadıkça çıkarıyor ve parlatıyor ama fairy ben de duydum ama memnun kalmayanlar da varmış nasıl memnun musunuz kullananlar??

Tüm bir tablet bir yıkama için fazlasıyla büyük ve yoğun.

Kirli bulaşıklarda yarım, az bulaşık olduğunda çeyrek bırakıyorum ben.. Azda elma sirkesi serpiştiriyorum.
Zaten belli sıcaklıkta bakteri v.s kalmaz.

Pırıl pırıl oluyor.. Ayda iki defa da tüm deterjan atıyorum ki makineyi temizlesin.

Tablet kullanılacaksa böyle kullanılmalı, yoksa toz deterjan bir tatlı kaşığı öneriliyor.

canım bende bır hafta once makınadan kafayı yeıdm gıttım parlatıcı tuz fılan hepsını ayrı aldım guya tabletelrde hepsı varmıs bardaklar rezalettı bıde makınayı temzıledım sımdıde faıry nın yenı cıkanı aldım bugun ılke kez kullanıcam bakalım ne olcuak ama calgonıt bır nane degıl

ben makinede kalıntı bırakmaması için makine deterjanı bırakana kadar başında bekleyip eğer atmadıysa içine bırakıveriyorum

ben de calgonit kullanıyorum. hiç erimediğine şahit olmadım. makinenin tuzunu falan kontrol ediyo musun? belki başka bi problem vardır.

canım bende bır hafta once makınadan kafayı yeıdm gıttım parlatıcı tuz fılan hepsını ayrı aldım guya tabletelrde hepsı varmıs bardaklar rezalettı bıde makınayı temzıledım sımdıde faıry nın yenı cıkanı aldım bugun ılke kez kullanıcam bakalım ne olcuak ama calgonıt bır nane degıl

size tavsiyem makineye tuz koymayın ben de aynı sorunu yaşadım eğer üçü bir arada kllanıyosanız tuz kullanmayın fazla gelir dedi servis bardaklarım harita gibiydi çoğunu da attım şimdi 2 yıldır tuz kullanmıyorum sorun ortadan kalktı

Ben Fairy platinium yeşil tablet olanı kullanıyorum, ne kalıntı ne de leke var, tavsiye ederim..
Ayrıca parlatıcı da koyuyorum ben ama..

sularınız yeterli şekilde tazyikli gelmiyordur...makina yeterli su almayınca bu sorun yaşanıyor....makineden olabileceği gibi su borularınızda da sıkıntı olabilir.....ben bu sorun yüzünden makinemi değiştirmek zorunda kalmıştım...yeni aldığım makine de de aynı sorun yaşanınca su borularını değiştirmiştik....

eğer deterjan gözü ıslasa tablet nemlenip sertleşiyor sonra da erimeden kalıyor. fairy güzel.ama amway kullanınca hepsinin hikaye olduğunu anladım. bir tatlı kaşığı koyuyorum. ne parlatıcı ne tuz...

size tavsiyem makineye tuz koymayın ben de aynı sorunu yaşadım eğer üçü bir arada kllanıyosanız tuz kullanmayın fazla gelir dedi servis bardaklarım harita gibiydi çoğunu da attım şimdi 2 yıldır tuz kullanmıyorum sorun ortadan kalktı

ben de 2 senedir tuz kullanmıyodum. geçenlerde makinam yıkama bittikten sonra durmamaya başladı. ışığı sönmüyodu yani bi türlü, suyu da boşaltmıyodu. sonra tuz koymaya başladım herhalde ondan diye. şimdilik iyi bakalım bardakalarda çizik flan da yok ama bilmiyorum.

eğer deterjan gözü ıslasa tablet nemlenip sertleşiyor sonra da erimeden kalıyor. fairy güzel.ama amway kullanınca hepsinin hikaye olduğunu anladım. bir tatlı kaşığı koyuyorum. ne parlatıcı ne tuz...

kaynanam calgonıt kullanıo ve cogunlukla erımıyo deterjan
ben prıl sıvı kullandım hıc memnun kalmadım faıry kullandıgımda cok memnundum
bu elımdekı deterjanda sınır getırdı bana bıtsın hemen faırıy e donucem bende

Hazır konu açılmışken bende birşey sormak istiyorum. Bulaşık makinası geldiğinde yetkililer demişti ki tablet kullanacağın zaman tablet tuşu var ona bas ve tuz parlatıcı felan kullanma. Bende aldığımdan beri yani evlendiğimden beri tuz koymuyorum birşey olur mu ki. Yaklaşık 10 aydır yani. ?

Diasa dan tablet deterjan aldım kendi markasını kullanıyorum ve çok memnunum hem de çok ucuz. Açıkçası diğerleri bana pahalı geliyor hele ki fairy.

Bende bim'de satılan "Bind Activit" tablet deterjandan çok çok memnunum.Eskiden calgon kullanıyordum hiç memnun değildim.Şimdi 4 yıldır evime başka bulaşık makinesi deterjanı girmedi.Bir deneyin derim,bu güne kadar kime tavsiye ettiysem hepsi çok memnun kaldı.

X