Bulaşık Deterjanı yerine, Arap sabunu ve Elma Sirkesi..

bendende bir tavsiye koku gidericiler yerine limon kabugu koyun. sıktıgınız limonun kabugunu atmayın makinaya takın hem kokuyu alıo hemde parlatıo. bosuna kimyasala para vermeye gerek yok ogrendigimidn beri uyguluyorum

bulaşık makinesinin parlatıcı gözüne bi ekre üzüm sirkesi koymuş bulundum ( baya oluyo)

hem bulaşıklar hem mutfak günlerce leş gibi koktu...parlatıcı gözüne süreklü su ekledim en azından seyrelsin diye....kurtuldum neyseki..

elma kokmaz umarın...onu da deniyim...parlatıcılar çok sakıncalıymış.....deterjanı mecburen kullanıyoruz en azından üzerine yapışıp kalan kimyasallardan uzak duralım...bulaşıkalrım parlasın diye kanser olamıcam valla ....gerçi ona gelene kadar çoooooooook şey var.....

arkadaslar bende denemek istiyorm elma sirkenisini makinaya bir zararı varmı acaba ama bence önce sağlık

canım ben uzun süredir parlatıcı yerine üzüm sirkesi kullanıyorum ve pırıl pırıl bulaşıklarım limon kabuğunuda denemeyi düşünüyorum ....

Değerli Kulüp üyeleri
Sitenizde yer alan bulaşık makinesinde arap sabunu kullanımı yazısı bana ait değildir .Lütfen sitenizden kaldırınız.
Saygılar

Konu hakkinda ismi gecen kisiden gelen uyaridir. Lutfen konuya itibar etmeyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…