• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulantıyla cinsiyet tahmini

Nehirrrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
57
4
1
22
Selam kızlar 🤗 8 haftalık gebeyim ilk çocuğum olduğu için cinsiyetini çok merak ediyorum. Çin takvimine göre erkek Rus takvimine göre de kız çıktı 😅 6. Haftadan itibaren bulantı ve kusmadan ölüyorum özellikle sabahları. Bulantının cinsiyetle bir alakası var mı sizce? 💗

Selam kızlar 🤗 8 haftalık gebeyim ilk çocuğum olduğu için cinsiyetini çok merak ediyorum. Çin takvimine göre erkek Rus takvimine göre de kız çıktı 😅 6. Haftadan itibaren bulantı ve kusmadan ölüyorum özellikle sabahları. Bulantının cinsiyetle bir alakası var mı sizce? 💗
Yok :)

Bulantının cinsiyetle bir alakası var mı sizce? 💗
Yok, hayırlı olsun, iki cinsiyette de bulantidan süründum, perişan oldum.
Bulanti da cinsiyetin alakası yok zaten, beta hcgnin bu dönemde çok hızlı artıyor olması bulantıların sebebi, hormonlarin canı çıkıyor 🤷🏻‍♀️

Bulantılar sabahsa kız, akşamsa erkek derler 😀 bana göre alakası yok ama siz sorunca yazayım dedim 😀

Back
X