bulantısı olan hamileler

ben 7 haftanın içindeyim ve midem sabahları cok bulanıyor hemde basım cok dönuyor..hiç bişeyden zevk almamaya basladım cunku kendimi hamileden ziyade hasta gibi hisediyorum:(

selam ben 5 haftalik hamileyim hiic bulantim yok yada daha erken ,ama cok sik yemek yiyorum,midem surekli kaziniyor

selam ben 5 haftalik hamileyim hiic bulantim yok yada daha erken ,ama cok sik yemek yiyorum,midem surekli kaziniyor

ayyyyyy canım benim benimde öyle başlamıştı çok seviniyodum ama bi başladı bulantı offff arkadaşların dediği gibi artık dayanamıyodum oturup ağlıyodum bu hafta biraz iyiyim sabahları sadece kötü buna şükür ediyorum:1:

son günlerde bulantılar beni iyice zorlamaya başladı:(herşey midemi kaldırıyor,işe gelmek ızdırap gibi.yemekhanenin önünden geçemiyorum resmen.oda spreyi,yıllardır çok severek kullandığım parfümüm,hatta sıvı sabun bile hepsi öööletiyo beni :50: olsun ama onun için herşeye değer :16:

kızlar ben 16+4 haftalık hamileyim , daha yeni yeni geçmeye başladı..
kendinizi ona göre hazırlayın. ayakta kalmaya çalışın allah yardımcınız olsun :80:

merhaba bende aranıza yenı katıldım .7+4 günlük hamileyim.çok bulantım var .özellikle sabahları.Her gün sabah çıkarmadan işe gidemiyorum.Genelde günde 2 yi buluyor.Ve hiç bir şey canım çekmiyor.Ama yinede yemeye çalışıyorum.

22. haftamdayım. 18. haftaya kadar yoğun bulantı kusma vardı. özellikle 9-14. haftalar arası felaketti. sonra azaldı ama hala devam ediyor arasıra.

bende 8 haftalık hamileyim 2 haftadır yogun bulantım var özellikle bu haftanın basında her yediğimi çıkardım dayanılmaz hale geldi kayınvalidem hemşire kadındogumda bana iki şişe serum taktı ve damardan iğne yaptı.o günden beri çıkarmıyorum artık ama hala bulantım var.sabahları çakarıyorum sadece.mide boş oldugu için sıvı geliyor sadece.çok zor bi durum eşimin parfümünden herşeyden tiksinmeye başladım.beyaz tuzlu leblebi falanda fayda etmiyor.azcık rahatlatıyor.bugün kontrole gideceğim doktorada sorarım size bilgi veririm.

benimde midem bulanıyor son 3 gündür hasta gibiyim sürekli bulanıyor ve daha çooookk olduğunu düşününce öfff yolun başında yoruldum :D inşallah erken biter bu durum 6 haftalık benim de çoook yolum var yani daha

bende 6 haftalık hamileyim son 1 haftadır başladı bulantı ve kusma en sevdiğim şeylerden tiksindim
gerçekten işe gelmek ızdırap gibi geliyor yatalak hastadan farksızım doktorum bugün ilaç tavsiye etti ona başlıcam umarım geçirir yemek benim için tam bir işgence yemesem çk acıkıyorum gene bulantım oluyor yiyince gene bulantım oluyor allahım hepimize bu güzel yolculukta sabır versin

ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sonunda benimde bulantılarım başladı 6. haftanın içindeyim ama bitik durumdayım
sürekli midem bulanıyo çıkarıyorum hasta gibi oldum kendimden geçtim resmen :53:
birde bu kadar bol su içmeme rağmen tuvalet sorunum başladı gebelikte kalın bağırsaktaki su emiliyormuş galiba o yüzden normal diyorlar ama ne yapalım bebişler için katlanacağız :emir_bebek::49:

ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sonunda benimde bulantılarım başladı 6. haftanın içindeyim ama bitik durumdayım
sürekli midem bulanıyo çıkarıyorum hasta gibi oldum kendimden geçtim resmen :53:
birde bu kadar bol su içmeme rağmen tuvalet sorunum başladı gebelikte kalın bağırsaktaki su emiliyormuş galiba o yüzden normal diyorlar ama ne yapalım bebişler için katlanacağız :emir_bebek::49:

evt bebeklerimiz için katlanıyoruz bi şuruba başladım ben bulantıyla ilgili iyi gelicek gibi doktorunuza başvurmanızı tavsiye ederim bu arada haftamızda aynı:)

bende 6+3 haftal hamileym başlardada mide bulantm oluodu ama kalp atışlarıyla birlikte bulantım artmaya başladı. çıkaramadığımda daha kötüyüm bazen zorluyorum kendimi anca öyle rahatlyorum.bir de reflü rahatsızlığım var bulantılarla beraber o da azdı geceleri yatamıyoum dik olarak uyuyabilirsem anca uyuyorum.benm gibi reflüsü olan varmı acaba ??:59:

bende 6+3 haftal hamileym başlardada mide bulantm oluodu ama kalp atışlarıyla birlikte bulantım artmaya başladı. çıkaramadığımda daha kötüyüm bazen zorluyorum kendimi anca öyle rahatlyorum.bir de reflü rahatsızlığım var bulantılarla beraber o da azdı geceleri yatamıyoum dik olarak uyuyabilirsem anca uyuyorum.benm gibi reflüsü olan varmı acaba ??:59:

reflüm yok fakat daha önceden mide sorunlarım vardı
gebelikle beraber iyice kötüleşti sabır etcez en kısa zamanda gecmesini beklicez
şurda 3 aylık olunca biter diyorlar bu arada ben ilaca başladım baya faydası oldu:49:

reflüm yok fakat daha önceden mide sorunlarım vardı
gebelikle beraber iyice kötüleşti sabır etcez en kısa zamanda gecmesini beklicez
şurda 3 aylık olunca biter diyorlar bu arada ben ilaca başladım baya faydası oldu:49:

öyle şurda kaldı 1.5 ay inş:) bende rennie kullanıorm midem yandıkça ama o da bir yere kadar fayda ediyor ama 3 ayı tamamlayınca mide koruyucu da vercek inş..napalm sağlklı olsn da bebişlerimiz çekcez:):49: ben birde düşük tehlikesi geçirdim halada düşük düzeyde var öyle olcağına mideye razıyım

bende 8+3 haftalık hamileyim benimde bulantılarım çokmeyveyi çok severdim şimdi yedikten bikaçdk sonra bulanıyorum ve midem de yanma ekşime filan oluyo doktora gittim rennin diye bi şurup verdi iyi geldi bi doktora gidip sorun gerçi mide yanmalarım geçti ama bulantılarım malesef devam Allah hepimizin yardımcısı olsun

30. haftama girdim halen bulantım var kişiden kişiye değişiyor bünye meselesi

konuyla alakasız ama bırsey danısmak ıstıyorum dun gecee karın agrım oldu sabah uyandıgımdada karnım sıs uyandım gece uyumadan once soguk ust ıctım gazmı yaptıda bunları yasadım.aklıma kotu seyler getırmek ıstemıyorum ama karında olen bebek oldugunu duydum kanama gelmıyomus oluyomus bu nasıl oluyo korkmya basladım ben :(:(:(

Back
X