benim de öyle ya,internet hesabına göre 5 haftalık,kan değerime göre 3 haftaık hamileyim,çok çabuk acıkıyom,2 saat aç kalsam elim ayağım titriyo,2 haftadır böyleyim,ilk oluştuğu günden mi böyle çarptı beni bilmiyom,ama benim tahminim 1 aylık bebiş,3 hafta önce şişkinlik ve gaz şikayetinden doktora bile gittim,troit iacı kullandığım için hcg geç arttı,idrarda hiç çıkmadı,bir gün sonra kanda 94.5 çıktı,3 gün sonra yani bugün 479.7 ye yükselmiş,inş. miğdem bulanmaz,başım dönüyo bi tek,tansiyon biraz düşmüş,bi de demirim bayağı azalmış
ben de 8+1 günlüğüm. bu haftaya kadar hiçbir şikayetim yoktu ama bir haftadır ağzımdaki garip tat midemi bulandırıyo bunu geçirmek için sürekli bişeyler yiyorum ama yedikten sora gene başlıyo.o garip metalik tat gün boyu hiç gitmiyo sadece akşamları biraz rahatlıyorum.ilaç olarak sadece folik asit alıyorum acaba günde yarım aldığım folik asit bu tadın sebebi olabilir mi?
bende 6 hafta6 günlük hamileyim hiç bulantım yok sadece dün gece çıkardım oda çok fazla yedim hazmedemedm o yüzden :)))) ama başka ne kokuya karsı rahatsızlığım nede baş dönmem hiç bir şikayetim yok inşallah midem bulanmadan atlatırım hamileliği midem bulanırsa zaten kötü olurum ben normaldede inşallah midesi bulananlarda çabuk atlatır inşallah