- Konu Sahibi meyveliruj3
-
Benim günde 15 kez bile kustugum günlerim oluyordu kusmaktan kanama alanım oluştu neysek siz o kadar kusmuyomussunuz. Benim 14 te kusmalarim bitti yiyip içmeye başladım 21 haftadayim hala midem bulanıyor ama dayanılmayacak şekilde değil mutlaka geçiyor bitiyor moralinizi bozmayın su icebiliyorsaniz bol su için düşünün benim bile geçti sizinki de geçer canınızı sıkmayın:)kızlar selam herkese
13. haftadayım. 7. haftadan beri bulantıdan mahvolmuş durumdayım. ne zaman geçecek bu? geçirenler lütfen destek olsun psikolojim iyi değil. 7 kilo verdim bu süreçte. hiç ama hiç halim yok sıfır. az yiyorum günde 1 kez kusuyorum. lütfen birileri destek olsun dayanamayacak gibi oluyorum.
kilo vermesem ah kilo vermemi sıkıntı yapıyorum en çokBenim günde 15 kez bile kustugum günlerim oluyordu kusmaktan kanama alanım oluştu neysek siz o kadar kusmuyomussunuz. Benim 14 te kusmalarim bitti yiyip içmeye başladım 21 haftadayim hala midem bulanıyor ama dayanılmayacak şekilde değil mutlaka geçiyor bitiyor moralinizi bozmayın su icebiliyorsaniz bol su için düşünün benim bile geçti sizinki de geçer canınızı sıkmayın:)
12 kilo verdim bende geri aldım ama şimdi hepsini hiç üzülmeyin o yüzden .Serum taktirin halsizliginize iyi gelir. Ben hastanede bile yattım ama geçti bitti.kilo vermesem ah kilo vermemi sıkıntı yapıyorum en çokyoksa kusmak önemli değil. dirençsizim çok. siz kilo verdiniz mi?
doktor sormama rağmen serum takmıyor, bence de iyi gelirdi12 kilo verdim bende geri aldım ama şimdi hepsini hiç üzülmeyin o yüzden .Serum taktirin halsizliginize iyi gelir. Ben hastanede bile yattım ama geçti bitti.
Takılması lazım aslında güzel haberler verirsiniz hiç merak etmeyin strese girmeyin :)doktor sormama rağmen serum takmıyor, bence de iyi gelirdi
ayy bana umut oldunuz Allah razı olsun
inşallah güzel haberler verebilirim size
İlk zamanlarda kilomuzun %10'u kadarını vermemiz normalmiş sizin kilonuzu bilmiyorum tabi ama doktorum böyle söyledikilo vermesem ah kilo vermemi sıkıntı yapıyorum en çokyoksa kusmak önemli değil. dirençsizim çok. siz kilo verdiniz mi?
sizin nasıl durumunuz bulantılarınız geçti miİlk zamanlarda kilomuzun %10'u kadarını vermemiz normalmiş sizin kilonuzu bilmiyorum tabi ama doktorum böyle söyledi
Eskiye göre daha iyi bende kilo verdim bu süreçte ama şimdi 3 4 gün iyi oluyorum sonra 1 2 gün bulantım oluyor ama iştahım artmaya başladı yemek yiyebiliyorum bulantım olsa da.Bu süreçte hiç geçmeyecek gibi geliyor gün bitsin diye uyumaya çalışıyordum hep geçecek diyenlere inanamıyordum ama doğruymuş sizin de az kaldı bencesizin nasıl durumunuz bulantılarınız geçti mi
ne zaman iştahınız açılmaya başladı ben 13+0 hala berbatımEskiye göre daha iyi bende kilo verdim bu süreçte ama şimdi 3 4 gün iyi oluyorum sonra 1 2 gün bulantım oluyor ama iştahım artmaya başladı yemek yiyebiliyorum bulantım olsa da.Bu süreçte hiç geçmeyecek gibi geliyor gün bitsin diye uyumaya çalışıyordum hep geçecek diyenlere inanamıyordum ama doğruymuş sizin de az kaldı bence
12.haftadan sonra biraz daha açılmaya başladı ben de şuan 13+1 im ara ara gidip geliyorne zaman iştahınız açılmaya başladı ben 13+0 hala berbatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?