bulantısı bitenler lütfen destek olun

meyveliruj3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.070
Puanlar
28
Yer
İzmir
kızlar selam herkese
13. haftadayım. 7. haftadan beri bulantıdan mahvolmuş durumdayım. ne zaman geçecek bu? geçirenler lütfen destek olsun psikolojim iyi değil. 7 kilo verdim bu süreçte. hiç ama hiç halim yok sıfır. az yiyorum günde 1 kez kusuyorum. lütfen birileri destek olsun dayanamayacak gibi oluyorum.

20.haftadan önce geçmez ama hafifler halsizliginizin sebebi demir depolarınız boşalmış olabilir doktorunuzla görüşüp serum taktırın biraz rahatlatır gücünüz biraz yerine gelir

Benim günde 15 kez bile kustugum günlerim oluyordu kusmaktan kanama alanım oluştu neysek siz o kadar kusmuyomussunuz. Benim 14 te kusmalarim bitti yiyip içmeye başladım 21 haftadayim hala midem bulanıyor ama dayanılmayacak şekilde değil mutlaka geçiyor bitiyor moralinizi bozmayın su icebiliyorsaniz bol su için düşünün benim bile geçti sizinki de geçer canınızı sıkmayın:)

kilo vermesem ah kilo vermemi sıkıntı yapıyorum en çok yoksa kusmak önemli değil. dirençsizim çok. siz kilo verdiniz mi?

kilo vermesem ah kilo vermemi sıkıntı yapıyorum en çok yoksa kusmak önemli değil. dirençsizim çok. siz kilo verdiniz mi?
12 kilo verdim bende geri aldım ama şimdi hepsini hiç üzülmeyin o yüzden .Serum taktirin halsizliginize iyi gelir. Ben hastanede bile yattım ama geçti bitti.

12 kilo verdim bende geri aldım ama şimdi hepsini hiç üzülmeyin o yüzden .Serum taktirin halsizliginize iyi gelir. Ben hastanede bile yattım ama geçti bitti.
doktor sormama rağmen serum takmıyor, bence de iyi gelirdi
ayy bana umut oldunuz Allah razı olsun
inşallah güzel haberler verebilirim size

doktor sormama rağmen serum takmıyor, bence de iyi gelirdi
ayy bana umut oldunuz Allah razı olsun
inşallah güzel haberler verebilirim size
Takılması lazım aslında güzel haberler verirsiniz hiç merak etmeyin strese girmeyin :)

İlk zamanlarda kilomuzun %10'u kadarını vermemiz normalmiş sizin kilonuzu bilmiyorum tabi ama doktorum böyle söyledi

sizin nasıl durumunuz bulantılarınız geçti mi
Eskiye göre daha iyi bende kilo verdim bu süreçte ama şimdi 3 4 gün iyi oluyorum sonra 1 2 gün bulantım oluyor ama iştahım artmaya başladı yemek yiyebiliyorum bulantım olsa da.Bu süreçte hiç geçmeyecek gibi geliyor gün bitsin diye uyumaya çalışıyordum hep geçecek diyenlere inanamıyordum ama doğruymuş sizin de az kaldı bence

ne zaman iştahınız açılmaya başladı ben 13+0 hala berbatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…