• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulanti

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.281
298
Selam kızlar.
19 agustos ta 3 aylık iğne vuruldum.
Kasimin 10 unda biticekti etkisi.
Bu zaman zarfında yasmin e başladım.
Yasmin ikinci kutuya geçtim ama hastalandim ve antibiyotik kullandım 2 tür.
Alerji ilacımi sürekli kullanıyorum ve alerji için burun kremim var oda antibiyotik sayılır. Regl doğumdan sonra 15 gün sürmeye başladı yani düzene oturmadi doktora gittiğimde yumurta üretmeye başladığımi söylemişti ki Ultrason da 3 adet yumurta görülmüştür ekimde.
4 kasımda regl oldum zor regl oldum 2 kasimda regl agrisi yasadim ve 8 kasımda bitti regl biter bitmez bende sabah bulantı ve kusma başladı bağlamak istemiyorum düşünmüyorum kızım 4 aylik.
Ve aşırı uyku halim mevcut ve aşıri ishal yaşadım onuda belirteyim resmen kizimdaki herseyi yaşıyorum hersey kokuyor. Resmen dünya kokuyor.
Korktugumdan test te yapamadim.
Kızıma üstüne görme olayını yaşadım.
Çok karışık olduğunun farkındayım umarım bana yardım edecek birileri çıkar şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Alerji ilacımi sürekli kullanıyorum ve alerji için burun kremim var oda antibiyotik sayılır. Regl doğumdan sonra 15 gün sürmeye başladı yani düzene oturmadi doktora gittiğimde yumurta üretmeye başladığımi söylemişti ki Ultrason da 3 adet yumurta görülmüştür ekimde.
4 kasımda regl oldum zor regl oldum 2 kasimda regl agrisi yasadim ve 8 kasımda bitti regl biter bitmez bende sabah bulantı ve kusma başladı bağlamak istemiyorum düşünmüyorum kızım 4 aylik.
Ve aşırı uyku halim mevcut ve aşıri ishal yaşadım onuda belirteyim resmen kizimdaki herseyi yaşıyorum hersey kokuyor. Resmen dünya kokuyor.
Çok karışık olduğunun farkındayım umarım bana yardım edecek birileri çıkar şimdiden teşekkürler
Merhaba canim nasilsin? Minik kizin nasil uzun zaman oldu gorusmeyeli ;) sen buyuttun biz hala ugrasiyoruz valla. Canim bulantilarin sebebi dogum kontrol hapi olabilir. O yapabiliyor bazen doktorunla bir konus istersen. Birde ilacini yatmadan once alirsan yan etkisi daha azaliyor bilgin olsun. :KK15:

Merhaba canim nasilsin? Minik kizin nasil uzun zaman oldu gorusmeyeli :KK66: sen buyuttun biz hala ugrasiyoruz valla. Canim bulantilarin sebebi dogum kontrol hapi olabilir. O yapabiliyor bazen doktorunla bir konus istersen. Birde ilacini yatmadan once alirsan yan etkisi daha azaliyor bilgin olsun. :KK15:

Çok şükür evet canım büyüdük agular felan başladı sesi çıkmaya :)
Inşallah isteyen herkeze versin Rabbim darısı başına artık.
Biliyorum seni topigimden ;)
Aksam saatine cekiyim ozaman onu gerçi akşam 10 da alıyorum herseferinde ama sabah bulantı neden oluyor bilmiyorum usuttum mu diyorum kendi kendime

Çok şükür evet canım büyüdük agular felan başladı sesi çıkmaya :)
Inşallah isteyen herkeze versin Rabbim darısı başına artık.
Biliyorum seni topigimden :KK66:
Aksam saatine cekiyim ozaman onu gerçi akşam 10 da alıyorum herseferinde ama sabah bulantı neden oluyor bilmiyorum usuttum mu diyorum kendi kendime
Ayy canim benim yaaa nasi sevilir simdi oo masallaaahh:nazar: :KK19: aslinda gec de iciyormussun ama insallah usutmemissindir:KK15:

Selam kızlar.
Canm belki bulantilarinin nedeni ishaldir çünkü ishaldr cok bulanti yapar

Canm belki bulantilarinin nedeni ishaldir çünkü ishaldr cok bulanti yapar

Hala devam ediyor özellikle sabah daha çok öğlen baya midem dönüyor.
Ilac kullanıyorum yarın test yapıcam bir bakiyim ne olur ne olmaz.

Hala devam ediyor özellikle sabah daha çok öğlen baya midem dönüyor.
Ilac kullanıyorum yarın test yapıcam bir bakiyim ne olur ne olmaz.
Tabiki yap aklnda soru isareti kalmasn ya benimde bugün aynı yumurtlama döneminde kask ağrısı olur ya anlarsın yumurtlama olduğunu öle bi kask agrm var ve adete 3 gun var neden olur ki

Tabiki yap aklnda soru isareti kalmasn ya benimde bugün aynı yumurtlama döneminde kask ağrısı olur ya anlarsın yumurtlama olduğunu öle bi kask agrm var ve adete 3 gun var neden olur ki

Belki yerlesiyordur inşallah valla dualarimdasin inşallah hayırlı haberlerle yazarsın.
Bazı gebelik lerde ilk zamanlar olur normal durum :)

Belki yerlesiyordur inşallah valla dualarimdasin inşallah hayırlı haberlerle yazarsın.
Bazı gebelik lerde ilk zamanlar olur normal durum :)
Ayy canm benim insallah artk pek olur gözüyle bakamıyorum neden bilmiyorum duaların içinde Allah razı olsun cnm benim

Bak ne dicem düşüğün arkası çabuk olur derler ya sende gecenlerde düşük yaptn belki hamilesindir

Bak ne dicem düşüğün arkası çabuk olur derler ya sende gecenlerde düşük yaptn belki hamilesindir

Canım ya hayırlısı diyelim yasmin içiyorum ama eşim test alsın da yapıcam m
Hakkimizda neyse hayırlısı o olsun ishal değilim ama bulantı sıkça yaşıyorum 4 gündür

Ayy canm benim insallah artk pek olur gözüyle bakamıyorum neden bilmiyorum duaların içinde Allah razı olsun cnm benim

Rabbim sendede razi olsun kuzum benim inşallah kizcene kardes gelir :)
Pozitif görmeni diliyorum bu ay :)

Back