bulanti

papatya7203

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.222
1.077
32
merhaba guzel anneler merak ettigim bir konu var hamilelikte bulanti yasayanlar kacinci haftada basladi bulantilariniz

6. haftada hafif hafif başladı 9. haftamın içindeyim ve şiddetli bir şekilde devam ediyor canım ama herkeste farklılık gösterebiliyormuş, geçenlerde acillik olmuştum orda bi hamile kadın geldi 16. haftasına kadar hiç yaşamamış 16 da başlamış

10uncu hafta 🤣 hemde ne bulantı aman ya Rabbim didim hala devam ediyor ki 28. Haftamdayım :halay:Ama herkeste olmuyor.. Belki sizde de olmaz .. Yani inşaALLAH olmaz..😳

sagolun kizlar demek ki hemen ilk haftalarda olmayabiliyor sonradan da çıkabiliyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

6. Haftalarda başladı ve çok şiddetliydi hiçbirşey yiyemedim aç kaldım diyebilirim🤦🏼‍♀️ Daha yeni yeni düzelmeye başladı tabi herkeste olmayabiliyor aynı haftalarda hamile olan arkadaşlarım var onların hiç bulantısı olmadı mesela

10. Haftamda başladı ve 18. Haftaya kadar devam etti. 2 haftadır biraz iyiyim🙂 bulanti+şiddetli koku hassasiyeti yaşadım her seyden igrendigim 2 aydi
Allah yardımcıniz olsun umarım bir an once gecer

Arkadaşlar Merhaba! Hamilelikte zofran 4mg kullanan varmı, etki ediyormu ? Varsa kullanan ne olur yazsın 😓

1 Nisan son adet tarihi beş buçuk altı haftanın içindeyim sanıyorum ve yaklaşık bir iki haftadır bulantım var maalesef diğerlerinde de zaten hep olurdu ve hastane serum tedavisi yardım bunu da şu anda aynısı olacak bir de çok korkuyorum hiçbir şey yemek istemiyorum ama biraz bir şey yeyince kendime geliyorum açıkçası ilaçlar var bir sürü yani ama kullanmak ne kadar iyi onu da bilmiyorum Allah yardımcımız olsun isyan ettirmesin Mevlam en korktuğum şey bulanti😔

6. haftada hafif hafif başladı 9. haftamın içindeyim ve şiddetli bir şekilde devam ediyor canım ama herkeste farklılık gösterebiliyormuş, geçenlerde acillik olmuştum orda bi hamile kadın geldi 16. haftasına kadar hiç yaşamamış 16 da başlamış
Canım çok bulanıyorsa çig yeşil mercimek yutmak iyi geliyormuş geçen bir tanıdığımız söylemişti o çok bulantı yaşarmış belki sana da iyi gelir

X