merhaba arkadaşlar ben dün 8.haftama girdim ama sabah ve akşamları bulantılarım oluyo yemek yiyesim gelmiyo birde dün baş dönmesi yaşadım gözüm karardı çok korktum.bulantılardan en az sıkıntıyla kurtulmak için neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Tuzlu krakerler belki işine yarayabilir denemende fayda var. Tamamen kesmeselerde bulantıyı azaltıyorlar. Baş dönmesi tansiyon düşüklüğünden olabilir. MAden Suyu ve Ayran içerek onu da hafife indirebilirsin. Benim bulantılarımı birazda olsun bastıran kraker ve taze sıkılmış elma suyu olmuştu. Ama bu herkezde aynı olmayabiliyor. Deneyerek bulacaksın maalesef. Merak etme bir kaç haftaya kadar bulantıların ve baş dönmelerin tamamen ortadan kalkacaktır.
monday arkadaşıma katılıyorum tuzlu krakerler çoğunlukla iyi gelir , beyaz leblebi sabahları aç karnına yataktan kalkmadan yiyeceksin veya bir iki siyah zeytin yakın zamana kadar da geçecektir merak etme :)
canım bunların pek bi çaresi yok ben 5 ay boyunca kustum sürekli baş dönmesi tabii tansiyona ve kusmaya bağlı bu yüzdende lavaboda 2 kez bayılıp kafamı vurmuşum allaha şükür 5 aydan sonra geçti doktorum bana aç karnına su içmememi sabah uyanınca yataktan çıkmadan bir iki tuzlu kraker yememi ve uzun saatler aç kalmamamı önermişti gerçi bende bi faydası olmadı ama bi dene istersen
ben her sabah su kusmuştum.sadece sabahları .ama 11den sonra akşama kadar iiiyidi.sabahlar olmasın istiyodum bide ikizlerden biri içimde eridi gitti onu atmakta zorladı bünyeyi.isal artı kusma vardı çok çileli geçti ilk 5 ay...2 ay rahat ettim şimdi de şişklerle başım dertte.ayaklarım acıyo vallaaaaaa
aynen yağmur bende senın sıkıntılarını yaşıyorum felaket bısey çok kusuyorum hele sabahları daha fazla oluyo kraker galete gibi şeyler ye dedı doktor ama onu bıleçıkartıyorum hiç birşey yemek istemiyorum birde bu sıcaklar felaket etkiliyo koca gün halsizim