Bulantı, Kusma Başdönmesi... Lütfen yardım edin

kedicik81

işte yanlızlık ben buyum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.682
4
683
İstanbul
yaklaşık altı aydır bulantı kusma ve sürekli başdönmesi halindeyim
iş yaparken hemen yoruluyorum boynumda bir agrı oluyor ve bazen aşırı bir şekilde kusma ve başdönmesi yaşıyorum
aylardır doktora gidiyorum hepsi psikolojik diyor testlerde birşey çıkmadı ilaç kulllanıyorum ilaçlarda çok halsizleştiriyor beni neyapmalıyım
ilaçlar çok uyku yapıyor birde acaba başka bir hastalık olabilirmi çok endişeleniyorum olmayacak şeyleri hayal ediyorum ve korkuyorum şimdiden teşekkürler

galiba biraz paniğiz.neden rahatlayıp bu dönemin güzel geçmesini sağlamıyosun.sanıırm ilk hamileliğin.bende ilk başlarda öleydim.miğde bulnatısı baş dönmesi.normal şeyler bunlar.düşünmemeye çalış.ne kadar düşünürsen kendini o kadar kötü hissedersin ve hamileliğin o kadar kötü geçer.kan hapı kullanıyormusun bilmiyorum ama iyi geliyor.bol meyve ve sebze tüketmeye çalış.süt iç.miğde bulantın için maden suyu iç çok iyi geliyor.ve içinde bir bebeğin olduğunu düşün ve onun için çok iyi ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…