Hangi ilaci kullaniyodunuzBen ne yaptysam geçirtememştim bulantımı birtek ilaç içince rahatlyordum.. Şunu yaptm diyemiyorum o yüzden Allah yardımcınız olsun ve bebenizi sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşaALLAHdeyip gideceğim..
Ben hastanelik olmuştum bulantı ve kusmaktan.. Taburcu olurken bana da dramamine vermşti doktor düzenli kullandm sonra metpamite geçtim..Hangi ilaci kullaniyodunuz
Canim yaa metpamid cok garip bi ilac gecen yil bulantilarim vardi gebelikten degildi kullandm hastaneliktim resmen bulantiya care yok sanirim ama olursa bulantim dramamine kullanirim bu defa çok aci cekmek istemiyorum bu gebeligim iyi gecer umarimBen hastanelik olmuştum bulantı ve kusmaktan.. Taburcu olurken bana da dramamine vermşti doktor düzenli kullandm sonra metpamite geçtim..
Hayir hiç yok sadece ani kalkişta kasigimda çok kotu kramp oluyo o kadar hoşhicbir belirtim yokda o da ayri bi gariplikKasik agriniz var mi kizlar
Ben 4 ay a kdr yemek yemedim, peynir ekmek zeytin, salatalik ve mide bulantimi en net kesen şey ayva oldu. Dr.um beslenmeyi hic kagana takma bulaniyisa yeme 4 aydan snr ztn istah duzeliyor ve vitamin destekleri başlıyorMerhaba kızlar 6+3 haftalığım aşırı şekilde mide bulantım oluyor ve yemek yiyemiyorum. Yoğurt ve haşlanmış patates dışında beslenemez hale geldim. Yemekleri tatsız, tuzsuz yiyorum. Tuzlu kraker denedim ama fayda etmiyor. Baharatlı asla tüketmiyorum anında istifra ediyorum. 6 günde 5 kilo verdim. Anlayacağınız çok zor haldeyim. Doktor dramamine adlı ilacı verdi ve gerekli olmadıkça kullanma dedi. Böyle diyince içime şüphe düştü kullanırsam bebeğime zarar verir mi ya kötü bir şey yapıyorsam vs diye.
Lütfen tecrübeliler yardım edebilir mi ne yapmalıyım? Nasıl beslenmeliyimYemek yemeyi çok özledim. Fiziken ve ruhsal olarak dipteyim. Önerilerinizi bekliyorum.
benim 2gundur solkasigim ağrıyorHayir hiç yok sadece ani kalkişta kasigimda çok kotu kramp oluyo o kadar hoşhicbir belirtim yokda o da ayri bi gariplik
Benimde regl gecmeden solum agriyodu 2 gün kadar o da geçti reglimden sonra da belirtiler tamamen gittibenim 2gundur solkasigim ağrıyor
çarşamba çağırdı doktor ya cok korkuyorum sıkıntı var diyeBenimde regl gecmeden solum agriyodu 2 gün kadar o da geçti reglimden sonra da belirtiler tamamen gitti
Kaçıncı haftadasin canim en son ne zaman beta verdinçarşamba çağırdı doktor ya cok korkuyorum sıkıntı var diye
Vala metpamid bende de pek işe yaramıyordu anlık bir rahatlama oluyordu ama hiç ilaç kullanmamaktan iyiydim.. İnşaALLAH güzel geçer gebeliğin rahat bir hamilelik yaşarsınCanim yaa metpamid cok garip bi ilac gecen yil bulantilarim vardi gebelikten degildi kullandm hastaneliktim resmen bulantiya care yok sanirim ama olursa bulantim dramamine kullanirim bu defa çok aci cekmek istemiyorum bu gebeligim iyi gecer umarim
hic bilgim yok reglim geickti 5gun degerum 200cikti carsamba gidecem tekrardanKaçıncı haftadasin canim en son ne zaman beta verdin
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin icin inşallahVala metpamid bende de pek işe yaramıyordu anlık bir rahatlama oluyordu ama hiç ilaç kullanmamaktan iyiydim.. İnşaALLAH güzel geçer gebeliğin rahat bir hamilelik yaşarsın
Iyi çikmis degerin buyuk ihtimal keseye bakicaktir gorunmezse bi daha beta alir bencehic bilgim yok reglim geickti 5gun degerum 200cikti carsamba gidecem tekrardan