Bulanti 6 haftalık

kader40

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
181
26
13
30
Kızlar yeni yeni bulanmaya başlıyorum akşamları birde sabahlari baş dönmesi ile ama çok yok geçer mi zamanla daha mı başlar sizin var mı bulantı

Kızlar yeni yeni bulanmaya başlıyorum akşamları birde sabahlari baş dönmesi ile ama çok yok geçer mi zamanla daha mı başlar sizin var mı bulantı
Bende 5 haftalık yenı yenı basladı bulantılarım ama öğlenden sonra ve akşam bulanıyor degısık bır tat agzımın ıcınde sabahları gayet ıyıyım

Ve aşırı deredece acı ve eksı yıyorum ıstahımda cok acık durup durup bısey yıyorum

Bende öyleyim aynı derece hurafe inanclara göre ekşi erkek tatlı kız diyorlar ben ikisini de yiyorum
Boyle limonu önüme koysam soyar yerım o deredece cok canım ıstıyor normalde tatlıyı cok severım Sımdı olsada olur olmasada turşu yıyorum tombık bıber acılı seyler rahatlatıyor benı

Boyle limonu önüme koysam soyar yerım o deredece cok canım ıstıyor normalde tatlıyı cok severım Sımdı olsada olur olmasada turşu yıyorum tombık bıber acılı seyler rahatlatıyor benı
Sen ne hissediyorsun ben kızımı hissetmistim bunu bilemiyorum

Sen ne hissediyorsun ben kızımı hissetmistim bunu bilemiyorum
Benım bu 3. Olucak 18 ve 12 yaşında kızlarım var ama bu gebelıgım bıraz farklı gıbı bılmıyorum erkek hıssedıyorum sankı ama hayırlısı olsun hıc farketmez saglıklı olsun yeter bızım ıcın

Maşallah ya benimde 2. Olcak bende şuan bilemiyorum kız oğlan farketmez ama bir kızım var birde oğlum olursa tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…