Kontakt Lens bulanık goruyorum

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
kızlar lens aldım dun grı cok guzel yakıstıda. ama dunde beugunde hala bulanık goruyorum ne zaman gıdecek bu bulanıklık hep bu sekıldemı gorcem ben

takmadan once lensle ellerin fazla temas etmis olabilir..
lensini bas ve isaret parmaginin arasina alip damla damla solusyondan damlatarak yavasca ovusturmayi deneyebilirsin..

yok dun aldım ılk defada adama taktırdım gayet temız bı sekılde takıyorum cunku ellrımı hep yıkıyorum cıkarıkende oyle.ama muhakkak bı yerı bulanklı oluyo gozumu acıp kapadıgımda oynuyo falan

bendede aynı sorun oluyor şimdiye kadar freshlook,b&L , elegance kullandım hepsindede aynı sorun oluyor
bunun nedeni sanırım göz çapımıza uymuyor lensler

freshlook ve elegance B.C : 8.60 çapı da 14.50 B&L dersen soflens colors B.C 8.40 ve 8.70 Çapı 14.00 üçününde materyalı farklıdır. hangisinden takmıstın

evet hıssedıyorum gzoumde oldugunu bazen gozumu kapatıp actıgımda kımıldadıgını hıssedıyorum

freshlook standart üretimde zaten cnm B.C 8.60 çapıda 14.50

ilk taktığın anda bulanık görme olabiliyor (gözün sulanmasından kaynaklı) .. fakat daha sonra geçmesi gerek.. diğer bir alternatif lenslerin kirli olma ihtimali yüksek.. 2. gün lens kabındaki solüsyonu değiştirdin mi.. bir de pupil sorunu diycem ama freshlook ta dar olmaması gerek.. deneme yapabileceğin bi yer yokmu cnm

canım ben bu bulanıklılık sorununu cozdumde suandakı sorunum gozumde hıssedıyorum lensı bazen batıyor

ben de renkli lens kullanırken bulanık görüyordum.ayrıca gözümü iki saniye kapattığımda kayıyordu lens.çok rahatsızdı.şeffaf lensime döndüm.tam bir çin işkencesi gibi geldi bana renkli lens..:44:

B.C 8.6 standart olarak kabul edilir dünyada.. ama işte çap ta bazen sıkıntı olabiliyor.

buyuk gelmis bencee 8.40 almalisin... optikte deneyebilirsin bunu rahatligina gorede alirsin belki de gozun lens kullanmaya musait deildir....((

elegance şeffaf lens kullandım gayet netti fresh look renkli aldım takamıyorum hep bulanık görüyorum bi daha şeffaf air optik alıcam..bu arada ben dr a lens almak için gittiğimde çap falan ölçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…