• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulamıyorum!!!:(:(

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
Dugun giriş müziği bulamıyorum ya . Türkçe ama Farklı olsun istiyorum.önerilen şarkılar
pervane ,ta uzak yollardan,hastalıkta saglikta,iki alyans.bu sarkilari herkes çalıyor . Bu yüzden istemiyorum.nişanlım da iki alyans olsun diyor ama o şarkı ayrilik şarkısı gibi .sevmiyorum.uygun olmaz.siz bir fikir verseniz :(

ben alpay ın eylülde gel şarkısıyla düğüne başladım eşimin isteği üzerine çok hoş bi parça

Irem derici kalbimin tek sahibi kutsi melek. Cok seviyorum bu iki sarkiyida benim dugunumde kutsi melek sarkisiyla baslamisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

direk kendisi olmaz ama orkestra varsa ve çalarsa çook güzel olur demir demirkan aşk :KK66:
eğer direk çalınacaksada pervane çok hoş klasik ama :/

Bu ara herkes düğünlerinin girişinde İrem Derici çalıyor. O olabilir gerçekten de.

Melih Kibar- Mesaj çok etkileyici

Can Atilla- Rumeli Hisarının yapılışı

Bu ikisi en güzelleri, bence sözsüz birşeyler çaldırın...

Dugun giriş müziği bulamıyorum ya . Türkçe ama Farklı olsun istiyorum.önerilen şarkılar
pervane ,ta uzak yollardan,hastalıkta saglikta,iki alyans.bu sarkilari herkes çalıyor . Bu yüzden istemiyorum.nişanlım da iki alyans olsun diyor ama o şarkı ayrilik şarkısı gibi .sevmiyorum.uygun olmaz.siz bir fikir verseniz :KK43:
yonca lodi 12 ay derim..

yabancı isteseydin arash feat. helena -broken angel diyebilirdim ama yabancı istemiyosun galiba ama bence daha hoş oluyo giriş müziği dans müziği olarak halil kurt ben seninle

benimki de ferhat göçer ''cennet''ti..
ama çok eskidi tabii...

eskimeyen bir şarkı da geliyor aklıma.. sezen'den ''seyirlik değil ömürlük olsun...''
mutluluklar dilerim şimdiden..;)

Herkesin tarzı farklıdır ama benim düğün müziği için çaldıracağım şarkı Pervane olacak. Ben bal arası gibiydim senden önce :KK37:

kınamda berkaydan ele ınatla cıktım dugunumde ılk dansımız carlos gardel por una cabeza ıkıncısı selamı sahın ben bır adam sevdım idi sarkımız

Selami Şahin-İyi ki varsın.
-Alıcı gözüyle sözlerine dikkat ede ede dinleyin bence.

suat suna senden başka ve göktan gözbebeğimi tavsiye edebilirim :)

Back