bulamıyorum lütfen yardımcı olun

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
arkadaşlar ben denizli de oturuyorum . ağda için depilissima nın ürünlerini almak istiyorum ama bir türlü bulamadım ya nerden temin edebilirim yardımcı olun lütfenn sorduğum eczane ve kuaförlerde yoktu .

arkadaşlar ben denizli de oturuyorum . ağda için depilissima nın ürünlerini almak istiyorum ama bir türlü bulamadım ya nerden temin edebilirim yardımcı olun lütfenn sorduğum eczane ve kuaförlerde yoktu .

canım heryerde satılmıyor depilissimanın ürünleri ama ağdada bir numara çok iyi b ende evde kullanıyorum banada formda birisi tavsiye etmişti internet sitesinden almıştım bakimliolmak diye bir sitede baya çeşidi vardı incele istersen

çok teşekür ederim canım baktım alıcam galiba ordan yarın vericem sipariş .bişey daha sormak istiyorum sen hangisinden kullanıyosun beni,m cildim hemn tahriş yapar pudralı iyi olumuş fikir verirsen sevinirim hiç kullanmadım için blmıyorum. bi de mesela 400 ml aldım o ne kadar kullanabilirim

bacak ve koltukaltı içinde bunları

umarım yardımcı olabilmişimdir

kusura bakma canım giremedim bi kaç gün celnur arkadaşımızın kullandığı ağda titanyum bikini bölgesi için pudralı bir ağda bezle kullanım güzel bir ağda ama ben bezle pek beceremediğimden naturel tablet ağda kullanıyorum makine alaraka depilisimanın 800 gr konserve ısıtıcısını metal cezvesini aldım onda ısıtıyorum spatula ile sürüyorum 3-5 saniye çinde donuyor elle çekiyorum sonra yani aradaki fark titanyum ağda donmaz sürdükten sonra bezi yapıştırırsın öyle çekersin tablet naturel ağda hemen donar bez kullanamzsın elle çekersin bacak ve koltuk altı için celnurun resmini eklediği vivol güzel bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…