• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bulamıyorum kızlar yardım edin

ama benim diktirmeye zamanım olmayacak galiba..eylülde düğün ve ben anca temmuzda ankarada olacagım ve o zamn gelinlik telaşına düşmüş olacagım

bence yeterli bir zaman telaş yapmana gerek yok hatta geldiğinde bana ulaş sana en ii sekilde yardımcım olmaya çalışırım yani bu konularda uzman oldum davetiye nikah sekeri gelinlik düğün organizasyonu vs

hoş bi model canım sana yakın cıvarlardakı butun moda evlerıne gıt konus tatlım dıkebılırlermı yada nasl dıkerler modele neler eklenebılr ne degısıklıkler yapılablr falan gıbı.. fıyatta al hepsınden.. zaten moda evlerınde gezerken belkı farklı bı modelde beyenırsın

arkadaşlar internetten bi model beğendim ama ankarada bu modelden nerde bulabilirim bilmiyorum.gelınlık resmını gelınlıkler.us dıye bı siteden aldım ama ayrıntılı bılgı bulamadım sıteden.düğünüm eylül ayında[/QU

canım istersen sana yardımcı olabilirim.bende diktirmiştim ve çoookkk memnun kaldım.

onca telestan sonra anca dıktırmeye basladm kızlar.ölcülerim alındı ıstedıgım gıbı dıkecekler agustos 28 dede teslim edecekler ılk provam temmuz 31 bakalım nasıl olacak gelınlık.izmir caddesınde bı moda evıne dıktırıyorum.yalnız benım vucut olculerıme göre dıkecekler ama ben satın almayacagım.kiralayacagım gelınlıgı ücrette 750 lıra sızce nasıl kızlar????

Back