Gelinlik Modelleri bulamıyorum kızlar yardım edin

canmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
92
55
98
arkadaşlar internetten bi model beğendim ama ankarada bu modelden nerde bulabilirim bilmiyorum.gelınlık resmını gelınlıkler.us dıye bı siteden aldım ama ayrıntılı bılgı bulamadım sıteden.düğünüm eylül ayında

Eklentiler

• $gelinlikler-6.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $gelinlikler-7.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
cnm gelinliğin tasarımcısı maggie sottero bence bir moda evine götürünce dikebilirler genelde bu modacının gelinliklerini diktirenler var

ama benim diktirmeye zamanım olmayacak galiba..eylülde düğün ve ben anca temmuzda ankarada olacagım ve o zamn gelinlik telaşına düşmüş olacagım

bu gelinlikten bulamazsın en iyisi diktirmek diyorsunuz yani kızlar...(((( teşekkür ederim önerileriniz için

yetişir tabi cnm eylule ankarada war mı bilmıorum magzası ama dıktredebilirsn yani

cnm bu modacının gelinliği olduğu için hazır bulamazsın anca diktirmen gerekir ve kızların dediği gibi kısa sürede dikilebilir

kaliteli bi yer dikebilir paraya kıyarsan çokta güzel olur kumaşına dikkat edersen diktireceğin yerin önceki dikimlerine bak öyle karar ver canım

canım diktir bence de ..ankaradayım ama henüz modaevi, gelinlk telaşına düşemedim, düğüne çok olduğu için..o yüzden sana tavsiyede bulunamayacğım ohaoldumsmile
temmuzdan eylüle kadar yetişir bence eğer çok ince detaylara takılmazsan..çünkü aynı gelinliği bulman zor olabilr..

bende yenı dıktırdım gelınlıgımı gelınlıkcım ıstedıgım modeli istedıgım gibi dikti hem abiyemi hemde gelınlıgımı bekledıgımden güzel oldu diyebilirim kumasınıda birlikte gidip toptancıdan aldık cok pozitif ve işini cok iyi bilen biri bu arada fıyatlarıda abartı degil istersen adresını verebilirim....

internetin zararları başka bişey demiyorum delikafadulden o yüzden sadece burda paylaşılanlara bakıyorum..yoksa kafamda hep nette begendiğim gelinlikler kalacak..

öneriniz için çok sağolun kızlar fikirleriniz teker teker benim için çok önemli...haklısınız en iyisi diktirmek yoksa ben begenemeyecegım hiç birsey hazır diktırmek varken dıktıreyımde kurtulayımm

ben de ankarada evlencem ama ancak temmuzun başında gidebilecem ankara ya. ankara da nerelere bakabilirim hiç bilmiyorum yardım ederseniz zamandan kazanabiliriz

:1rolleyes:ankarada bakılabılecek ıkı yer var canım ataturk bulvarı üzerinde büyük çarşı ve and çarşısı onun dısında bende bilmiyorumm

Canim bu gelinlik Maggie Sottero markasinin bir modeli. Bunu turkiyede bulamazsin. Diktirmen gerekir. Bizler genelde turkiyeye gittigimiz zaman bir haftada dikiliyor. Eger biraz sIkIstIrIrsan terziyi hem cok guzel, hemde en kisa zamanda dikilebiliyor. Ben denemen gerekir derim. Hem senin bir haftadan daha fazla zamanin vardir .

bende senin gibi internetten buldum sonra götürüp resmi fotoğrafcıda normal fotograf olarak bastırıp ankarada bir modaevine götürdüm ve benim götürdüğüm resmin aynısını diktiler çok başarılı şekilde ama mutlaka fotografcıda bastır resmi bilgisayar cıktısı alma çünkü gelinlik beyaz oldugundan model anlaşılmıyor ama fotograf daha net gosteriyor

ben de ankarada evlencem ama ancak temmuzun başında gidebilecem ankara ya. ankara da nerelere bakabilirim hiç bilmiyorum yardım ederseniz zamandan kazanabiliriz

bence ne soysal ne and çarşısı ne büyük çarşı izmir caddesinde kalite modaevleri var fiyatlar aynı ve güzel oralara bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…