Bulamadığım renkli lens

barbiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
151
1
kızlar bugn bir kızda gördmm,

lensin rengii maviyle yeşil karışımı gibiydii..yeşili böyle zümrüt gibiydii ama normal tüm markalardki yeşil diye satılanlardan değildi.
lütfen yardım edebilirmisiniz :Saruboceq:

Canım böyle lensi bulman çok zor ama zümrüt gibi yeşil solotica da var çok hoş bir renk resmini koyayım..

hmm hayır değil alakası bile yok

[/QUOTE]

bunun gibiydi sankii ,bunun normall olarak gözde duruşunu bulamadım ..eğer bulabilseydm tamam budr diyebilirdim belkide..

Canım böyle bulman gerçekten çok zor. Madem tanışıyosun birdahaki görüşmede sorarsın be güzelim böyle imkansız çünkü yinede sen bilirsin...

solotıcadaki verde marıne olabılır. gösterdigin resimdeki rengin aynısı mavi yeşil olan kısımlarının

lensin kutusu birisi çok acık mavi diğeri ise beyazdı baya büyük kutusu vrdı normalde freshlooktn çıkan kutular gibi değildi .. kutudan bulabilirmiyiz en azından markasını ??
kızlar böyle kutu hangi markada var ? :/

Son düzenleme:
lens kabını mı diyosun? biri mavi ve biri beyazsa yüzde yüz soloticadır o zaman.

bu mu?

verde marine dışında bi ihtimal yok canım. her gözde farklı durur o lens yarı opak olduğundan.

bende de verde marıne var aynı bu taşın renginden. başkada lens markasında yok boyle bır renk.bencede başka bır ıhtımal yok clementine88 ın dedigi gibi.

lens kabından anlaman mümkün degil solusyondan çıkan lens kabını kullanıodur belki ama green ocean dedigin renk gözleri gerçekte koyuysa green oceandıra.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…