Buharlı temizlik makinesi

Tnrglhi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
4
2
32
Buharlı temizlik makinesi önerisi olan menmun kalan varmı acaba hangi markayı önerirsiniz

Bnde fakiri almayı düşünüyordum fakir jaws olanı. kullandığınız zaman içerisinde verdiği ısı ve yaptığı temizlik nasıl acaba
Isı guzel. Ama islak kaliyo cok fazla ve yer yer iz kaliyor onun haricinde benim icin sıkıntı olan bi odayi bitirmeden daha su bitmis oluyor.

Karcher SC2 var bende, 1 yıldır kullanıyorum, memnunum. Yer silmek, cam silmek için, mutfakta fırın aspiratör, Ocak silmek için kullanıyorum. Banyo, tuvalet, derz araları her yer için kullanabilirsiniz.

Bu günlerde bende düşünüyorum daha önceki yıllarda açılan konuları okudum. Ariete 902 en çok kafama yatan oldu ama o da satılmıyor artık galiba tekrar bi kararsızlığa düştüm. Birde bu sıralar fiyatlar uçmuş durumda

Ben kullanıyorum, satılıyor ayriyeten , satan kişinin telini verebilirim, istanbul cekmekoyde..5 yıldır her türlü yardımcı oluyorlar bana, yedek parça filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…