• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buharlı temizlik makinesi hakkında??

Ebrulibayan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.531
1.927
83
27
Kızlar selam.
Buharlı temizlik makinesi almak istiyorum. İlk başta karcher düşünüyordum ama biraz araştırınca buhar gücü olarak diğer markalarlar çokta farkı yokmuş. Fiyatı çok yüksek.
Pirantech ve sinbo arasında kararsız kaldım. İkisininde buhar gücü 4 bar.
Ya gerçekten işe yarıyor mu?
Ben ocak ve mutfak dolabı için almak istiyorum en çok.
Bazı kullanıcılar dolapları çok ıslak bırakıyor diyor bazıları ise hayır öyle bişey olmuyor diyor.
Sizlerin arasında kullanan var mı?
Sizce alınmalı mı?

Karcher s3 easyfix veya S2 deluxe öneririm 7 bin 8 bin arası ikinci el taksit fiyatları var sahibinden.com da. Diğer markalardan çok fazla şikayet var şu akıtıyormuş. Alırsam bende bu iki modelden birini alacağım

Karcher s3 easyfix veya S2 deluxe öneririm 7 bin 8 bin arası ikinci el taksit fiyatları var sahibinden.com da. Diğer markalardan çok fazla şikayet var şu akıtıyormuş. Alırsam bende bu iki modelden birini alacağım
Bende ilk etapta karcher düşünüyordum. Ama komşum sinbo almış çok çok memnunum diyor. Abisinin karcher sc5 modeli varmış oda mutfak dolaplarında ıslaklık bırakıyormuş pek fark göremedim falan dedi. Karcher fiyatları uçuk. Kararsız kaldım bende.

Dolaplarda ıslaklık bırakıyor doğru yani silinen heryeri üstünde kuru bezle silmek gerekıyor bence.karcher sc3 deluxe textıle edıtıon olan var bende aynalarda dolap aynaları vıtrın aynalı olanlarda cok güzel çok etkili sadece buhar geçip üstüne bezle sildiğimide hiç bir leke görünümü kalmıyor, ben aynalara sildiğimde beyaz lekelerini bir türlü bez lekesini silemiyordum takıntılı sevıyesinde rahatsız edıyordu beni o yüzden sadece ayna için bile alırdım ben . Detarjan kullanımını cok azaltıyor bence yani ama kesinlik üstünde silmek gerekıyor sil geç olmuyor cokta araştırdım herkes üstünden siliniyor diye yorumlamış. bu modeli bana hediye, model olarak pek birşey farketmyor karcherin en uygun olanı bile aynı buhar gücüne sahip

Dolaplarda ıslaklık bırakıyor doğru yani silinen heryeri üstünde kuru bezle silmek gerekıyor bence.karcher sc3 deluxe textıle edıtıon olan var bende aynalarda dolap aynaları vıtrın aynalı olanlarda cok güzel çok etkili sadece buhar geçip üstüne bezle sildiğimide hiç bir leke görünümü kalmıyor, ben aynalara sildiğimde beyaz lekelerini bir türlü bez lekesini silemiyordum takıntılı sevıyesinde rahatsız edıyordu beni o yüzden sadece ayna için bile alırdım ben . Detarjan kullanımını cok azaltıyor bence yani ama kesinlik üstünde silmek gerekıyor sil geç olmuyor cokta araştırdım herkes üstünden siliniyor diye yorumlamış. bu modeli bana hediye, model olarak pek birşey farketmyor karcherin en uygun olanı bile aynı buhar gücüne sahip
Evet hepsinin hemen hemen buhar gücü aynı. Sinboda 4 bar. Pirantech te aynı. Ya bende sırf Ocak ve davlumbaz için almak istiyorum. Evimde çok fazla kızartma pişiyor her yer yağ oluyor. Her defasında yağ çöz kullanmaktan kürdanla araları deşmekten tırnaklarım sarardı.

Bence alınır temel ihtiyaç değil tabi ama çok kolaylık hemen yumusatıyor lekeleri falan hızlıca temızlenıyor

Back